FEBRUARY TAG

Månadens färg: Brunt, brunt, brunt. I kombination med beige:a nyanser och lite grönt. Älskar det.

Månadens dryck: Jag har nog levt på kaffe och vatten den här månaden. Velat sitta ner och ta ett glas rött, hinna med långa middagar och sköna helgkvällar men februari bjöd inte på så mycket sånt. Men nu, nu är det mars och då får man ha rosépremiär och officiellt säga att det är vår så det ska jag göra!

Månadens favorithändelser: Loppisrundan på södra delen av ön som jag och Rebeccah hade precis i början av februari, att jag äntligen fick hänga med min bästa vän i fredags, tjejkvällen och släppet av mina nya kulörer!

Månadens produkt hos StyleMood: Februari är den sämsta försäljningsmånaden på hela året, till och med januari är bättre faktiskt, men det som blev månadens produkt är tegelstensformar och ljus.

Månadens accessoar: Mina loppisfynd har blivit som mina accessoarer och varit med i massa av mina bilder under månaden.

Månadens middag: Tjejerna och min tapaskväll var guld. Och så måste jag ju påstå att den stenugnsbakade pizzan som vi åt i lördags också briljerade som en av månadens bästa middagar.

Månadens favoritpodd: Hm… Har saknat Gynning och Berg’s podd som jag lyssnade igenom på typ två veckor (tack och lov att det kommer mer snart), men har verkligen tyckt om avsnitten från ”Hur mår du?” och ”Fredagspodden” under februari.

Månadens bästa inköp: I företagsväg så måste jag säga hela kids-kollektionen (som lanserades nu men som jag förstås hade beställt och redan visste om i slutet av augusti). Men för privat bruk så vågar jag påstå att mitt bästa inköp var mina bruna tallrikar och den fina sockerbrukslådan som jag loppat när jag varit ute på jakt.

Månadens upptäckt: Att Patriks chili-planta växer som ogräs. Det är nog ogräs… Den har ännu inte gett oss några chilifrukter, men hoppas att vi kan odla fram några nu när vi ska ta till alla braiga tips som jag fick på Instagram härom veckan.

Månadens projekt: Att bygga en måttbeställd bänk till en kund, skaffa material till nya projekt, måla mitt skåp som jag budade hem och att bara flyta med i en ganska grå och tråkig månad.

Månadens träningsövning: Benövningar som gjort att jag haft träningsvärk och knappt kunnat böja mig ner, samt powerwalks.

Månadens bästa beslut: Att trots allt flytta fram pysselkvällen en vecka och det blev ju en så bra kväll med grymma deltagare! Och att måla skåpet i min nya kulör Utholmen, det blev så rackarns bra.

Månadens längtan: Mer vårsol, hemmaprojekt och högre tempo, det är faktiskt vad jag längtar efter.

Månadens detalj: Det måste vara min klädhängare i rotting som jag ännu inte riktigt hittat den perfekta platsen för. Men jo, upp på väggen ska den nog snart, tror att det blir i sovrummet.

Månadens bästa blogginlägg: Mitt inlägg om barnkläder verkade vara uppskattat (läs gärna HÄR) och inlägget med rubriken ”Tänk hur långt jag kommit”.

Månadens uppfyllda mål: Har jag ens nått något mål den här månaden? Ja, kanske att sälja något från min egen kollektion och det kan jag checka av. Bra träningsstatus kan också checkas av. Köp av klänning till dopet vi ska på i april, det är också avcheckat. Och jo juste, att sälja för dubbelt så mycket under februari jämfört med föregående år, tror banne mig att jag lyckades fast att det känts som försäljningen stått still under årets sämsta försäljningsmånad. Jihaaa!!

44 svar på ”FEBRUARY TAG”

  1. Ja det var så härligt att den sken både igår och idag!! Tack snälla, hoppas hinna med lite :D<3

 1. Måste hålla med om att beige är jävligt snyggt 🙂 💖 Kaffe och vitt vin för mig 🙂 haha och coca cola och redbull 😉 Vill ha mer värme, vi har sol men jävligt kallt och som de verkar nu..så snöar de – suck 🙁

  1. Supersnyggt 🙂 Det låter bra det haha 😉 Jaaa, vill också ha mer värme, så glad att solen sken både igår och idag här hos oss 🙂

  1. Åh tack snälla! Ja, trodde att januari var värst men nej det är februari banne mig 😉

 2. Håller med om brunt. Det är verkligen en underskattad färg. en färg som kan bli helt magisk i kombo med färger som kan lyfta den. Ha en toppen helg.

  1. Ja verkligen, det är så himla fint ju! Synd att jag inte kommit på det förrän nu men precis som du säger så är det så vackert med andra färger som lyfter den 🙂

 3. Underbart med massor av fynd som du gjort under månanden. Och brunt med kombination med beige och grön låter underbart!! 😍 Hopps på en bättre försäljning denna månaden! ❤️

  1. Ja jag är så himla glad för dem och gjorde ännu fler idag…. HEHEH XD Ja, det är såå vackert!! Tack snälla du, det tror jag nog att det blir! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *