TÄNK HUR LÅNGT JAG KOMMIT

Ibland kommer jag på mig själv om att le lite fånigt när jag tänker tanken på hur långt jag har kommit företagsmässigt och att det faktiskt kan kännas som ett helt liv, samtidigt som jag vet att det bara rör sig om några år och bäst av allt – jag har hela livet kvar. Jag är så stolt över mig själv, mitt ständiga driv, min envisa ådra om att alltid intala mig själv att våga och min hunger efter att få lära mig mer. Från enskild firma med ett hemmalager i garderoben, några första stapplande steg framåt i taget, två år med fokus på inköp, att göra sig hörd i en konkurrenskraftig bransch och att skapa ett grundsortiment i webshopen, en popup-butik som blev till en stående garagebutik och ett ständigt kämpande som fick mig att förstå att jag är en sån som kommer strida ännu mer om det som är mitt och det jag vill nå.

Till idag, ständigt fortfarande kämpandes för det ska man absolut inte glömma att jag är och kommer jämt vara, men numera med en trygghet i mina val, min roll och det jag skapar med StyleMood, som numera är ett AKTIEBOLAG. Idag har jag en egen möbelkollektion med flera möbler (och jag har sålt flera stycken), dessutom har jag en alldeles egen färgkollektion som precis lanserat ytterligare tre kulörer förra veckan, en vacker butikslokal med ett noga utvalt, hållbart och handplockat sortiment med ca 450 olika artiklar samt gotländska hantverk från flera stora lokala designers, tunga varumärken som ERNST, Madam Stoltz och Broste Copenhagen finns bland produkterna, jag anordnar event och pysselkvällar med min stjärna Rebeccah som parhäst, har anställt mina första kollegor även om det så bara är för inhopp då och då (och mig själv för att inte glömma), hade en invigning där över 200 personer kom, har julkalendrar varje säsong som säljer slut, ökar målen för kvartal, har skapat ett stort eget nätverk, drömmer större och har fått återkommande stammisar i både butik och webshop, från hela Sverige. Ja hörrni, livet är så himla häftigt!

30 svar på ”TÄNK HUR LÅNGT JAG KOMMIT”

  1. Tack snälla du för att du märker och ser det! Det är jag verkligen, det är så häftigt att påminna sig själv om det ibland <3

  1. Ja det är det så därför behöver man påminna sig själv om att blicka tillbaka ibland 🙂

 1. Du är så himla GRYM!!! Blir så imponerad över ditt driv och hur du har tagit dig från start till där du är idag!!

  1. Men åh, TACK snälla du!!! Vad glad jag blir för dina fina ord och ja, det är sån häftig utveckling att blicka tillbaka på!!

  1. Åh tack snälla, så kul att ni är ett gäng som följt mig nästan hela vägen!! 🙂 TACK!!!

 2. Älskar att läsa dessa inläggen 😀 Är så glad att jag har fått vara med på din resa från början. Tänk när vi är 40+! Ska bli så kul att se vart du och Stylemood är någonstans då 😀

  1. Gulliga du!!! Så glad för att du läser dem och följt mig hela vägen, så himla häftigt att du kan se utvecklingen!! 🙂 Åh jaa, tänk då!!! SÅ häftigt att blicka långt fram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *