VÄLKOMMEN NYA VECKAN

Lever fortfarande på gårdagskvällen när vi hade årets första pysselkväll och pysslade järnet (till och med så mycket så vi glömde bort att fika nästan). Ett fantastiskt gäng deltagare hade vi och det var så himla mysigt! Jag ska visa er mitt alster längre fram i veckan, det lovar jag, och även mitt skåp som är färdigmålat i en av mina nya kulörer nu.

Den här veckan har jag en hel del roligt inplanerat, bland annat hotellfrukost med Beatrice på onsdagsmorgon, möten och leveranser som kommer och ska packas upp. Det känns skönt med en vecka som kommer präglas av majoriteten företagsjobb och roliga projekt, fick sån boost av gårdagen och har liksom längtat efter att ha en mer fartig vecka efter förra veckans lite för mycket stilla kontorsjobb… Gillar ju fart och effektiva arbetsdagar!

Här är hon, min kompanjon, Rebeccah aka pysseldrottningen (@gotlands.huset på Instagram)

30 svar på ”VÄLKOMMEN NYA VECKAN”

 1. Tycker det låter jätteroligt att pysselkvällarna ger så mycket energi, då känner man motivation till att fortsätta! Låter inte alls som att du har en så tokig vecka framför dig, ha det superbra fina du 😀 <3

  1. Ja det är verkligen helt fantastiskt och så kul att dem uppskattas! Den här veckan känns väldigt härlig, hoppas din är det med 🙂 <3

 2. Men alltså allt såg så mysigt ut med erat event så jag förstår att du lever på det!!! 😍 Alltså, din vecka kommer bli så bra med massor av nya händelser och det är så kul att vi nu ska ses!! <3

  1. Det var verkligen en fantastiskt mysig kväll!! 😀 Jaa så mycket härligt denna vecka och sååå kul att vi äntligen fick ses!!! <3

  1. Jag med, det hade verkligen varit så kul!! Det vet jag och jag önskar så att du kunde komma <3

 3. Det låter såååååå mysigt med pysselkväll!! Jag skulle också älska att ha det, är pysslig av mig, men i garderoben typ ehehe. Har tappat lite fart. Sådär i största allmänhet.

  1. Det är det verkligen!! Hehe, men tror du hade gillat att hänga med oss på en pysselkväll 🙂

  1. Ja det är så himla kul och så härligt med alla möten med människor och roliga pyssel 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *