EN SISTA KLAPP FRÅN FYNDIQ

– Inlägget är sponsrat i samarbete med Fyndiq –

Har lite halvdött av tristess de senaste två dygnen för att jag inte riktigt vetat vad jag skulle göra. Vi har i princip varit färdiga sedan helgen med allting inför julafton, klapparna har varit inslagna (har bara en kvar att slå in nu under kvällen) och det mesta av jobben har varit gjorda, har haft beställningar att packa, hämtningar och det vanliga endast. Så den där eviga väntan som man alltid genomled när man var barn i väntan på saker man såg fram emot, den har jag typ känt mig i de senaste dagarna och klättrat på väggarna. Idag har jag dock vänt på myntet och varit ute i butiken hela morgonen för att rensa lite mer på lagret, packa julens sista julklappshämtningar till kunder, betalat årets sista fakturor och nu, nu kan snart julen få börja på riktigt.

Ikväll blir det glöggbubbel, snittar, ost och smördegspizza framför filmer och bara en riktig myskväll innan vi imorgon firar julafton hos Patriks pappa. Hur gör ni i år, är mycket annorlunda för er pga hur läget i världen ser ut? Varit klara med julklapparna tidigare än annars? Jag upplever att vi verkligen stressat mindre och känns skönt att julklapparna var färdiga och beställda så långt innan. Slängde in en sista julklappsbeställning hos Fyndiq i fredags, för att vara säker på att ha en julklapp som b-plan ifall om en av Patriks julklappar långväga ifrån inte skulle hinna komma till brevlådan, och den från Fyndiq hann komma igår redan tack vare deras snabba service! Så skönt och jag slapp det där med att springa i affärer och trängas. Fyndiq har ju förövrigt både julklappssidor, tex bra julklappstips och massor av grymma priser på saker och ting och jag hoppas Patrik blir så nöjd med det jag tänkt ut till honom i år. Och snabb leverans, det är så viktigt tycker jag, vid nätshopping.

Mina tapetrosetter sitter på flera av klapparna i år.

4 Replies to “EN SISTA KLAPP FRÅN FYNDIQ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *