MATTOR FRÅN TRENDRUM

– Inlägget är sponsrat i samarbete med Trendrum

Ni vet att jag älskar inredning (inte konstigt eftersom jag jobbar med det). Trendrum har funnits med i branschen sedan 2010 och hos dem finner ni ett enormt stort utbud av just heminredning, möbler och mattor, online! Vi har varit lite inne på om vi ska ha matta i sovrummet men inte direkt hittat någon vi gillar. Men hos Trendrum finns inspiration och så många snygga varianter, mina favoriter är runda jutemattor (så fint i såväl uterum som sovrum) och ullmattor. Tänk att sätta ner fötterna på en ullmatta på mornarna liksom, det måste jag nästan kika närmare på och föreslå för karln. Tycker att det kan vara svårt att hitta snygga detaljer, så som prisvärda mattor till hemmet men Trendrum har verkligen ett inspirerande utbud och jag dras gärna till de som är lite beige och naturfärgade, det för att jag tycker att det klär in våra rum allra bäst här hemma utan allt för stora kontraster mot golv och väggar. Gillar även att de har mattorna uppdelade i bra kategorier så man lätt kan navigera sig fram till den typ av matta som man är ute efter. Så tips från mig till er, spana in Trendrum och deras enorma sortiment nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *