ETT HEJ MITT I SOMMAREN

Förlåt mig, men herregud vad jag inte är bra på att blogga sommartid. Det är fullt ös medvetslös ungefär och jag jobbar de allra flesta av dygnets vakna timmar. Sedan förra sommaren har jag ju utökat både med en till butik, nu även kafédel (som mina föräldrar sköter, vi hade invigning i fredags) i min huvudbutik i Västergarn och utökat öppettider till 11-17 ALLA dagar, eftersom kunderna finns och efterfrågade det redan från förra året då vi trots öppet varje dag, hade lite mer begränsade tider. Och jag känner verkligen att det är så rätt i alla avseenden att ge järnet här och nu, för oj vad kul det är och vilka fantastiska jobbdagar jag har!

Sen vi hördes sist så har detta hänt:
– Jag har börjat springa. Eller springa var en överdrift, jag gåggar snarare, sakta men säkert en 6km runda om mornarna, då och då. 24 km på fem dagar och det känns som om det finns jädra massa krut i mig ännu.
– Köpt ny dator. Har behövt göra det i säkert två år men äntligen kände jag att jobb-budgeten tillät det och det var lite en BOSS-present till mig själv nu när jag är chef, har expanderat och nått fantastiska resultat senaste tre månaderna.
– Haft kaféinvigning med mina föräldrar. Och det blev sån succé! Så nu är vi igång, hos oss i Västergarn kan man både fika och shoppa favoriter, missa inte det om ni är på Gotland i sommaren eller någon storhelg i höst!
– Slagit försäljningsrekord. Säkrade ett nytt rekord första dagen när jag öppnade nya butiken, men nu blev det ytterligare ett nytt i fredags när kaféet öppnade. Sån boost för allt man kämpat och jobbat för, varenda dag, att lyckas bli ännu bättre!
– Fått ett så roligt jobbuppdrag. Hade möte i butiken idag för vidare bestämmelser och är så spänd på att få se resultatet!

Nu måste jag sluta och fortsätta packa beställningar som ska skickas till flera olika delar av vårt avlånga och även till Finland. Så kul att webshopen är i sån full blomning såhär mitt i sommaren, det hör verkligen inte till en vanlig säsong. Kram och nu ska jag försöka hålla er lite mer uppdaterade framöver, måste ju visa både kaféet och skriva om förra kvartalet och hur det gick för företaget.

7 svar på ”ETT HEJ MITT I SOMMAREN”

 1. En sådan inspirerande bloggsida!. I’m also a big fan of writing down goals and keeping up with them for that very same reason–to see my progress and get encouraged to keep going. If there’s no feeling of progress, then motivation can dwindle before you accomplish what you set out to. Great article!

 2. Så häftigt allt du gör. Att allt slit lönar sig och att du ständigt slår rekord! Det är så häftigt att följa och inspirerande!
  Kram

  1. Tack snälla för det! Ja det gör verkligen det och det är så kul att det faktiskt går bra! Tack för att du följer mig! Kram

 3. Jag kan tänka mig att det är full rulle för dig nu, och som sagt får vi inte glömma att det är sommar och att man kanske vill ta tid att njuta lite av den också! Stor kram <3

  1. Jaaaa det är galet mycket jobb nu men så himla roligt!! 🙂 Njuter lite ibland med <3 Kraaam

 4. Så himla roligt! Grattis till fortsatt framgång. Glad att du delar med dig och sprider lyckan vidare till oss läsare. 🙂
  Ta vara på dig. <3
  Stor kram

  1. Tack rara du!!! Så glad att du tycker om att läsa det och gillar att jag sprider lyckan här i bloggen 🙂 Kram och ta hand om dig <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *