FAVORITER FRÅN ERNST

– I samarbete med mitt egna företag StyleMood, www.stylemood.se

Förra veckan avslöjade jag att ERNST är en av vårens nya leverantörer och alla produkter som kommer in i lager i första svängen, finns redan nu att förbeställa i webshopen! Det är en fantastisk kollektion med varor och jag har handplockat en del personliga favoriter tillsammans med andra storsäljare för att behålla min röda tråd i sortimentet, som jag alltid ser till att gå efter. ERNST-produkterna är hållbara och tidslösa, i jordnära kulörer, vilket jag absolut älskar! Hittar ni någon favorit? In och förbeställ direkt, ni hittar alla produkter HÄR!

Ljuslykta / Tygkorg / Matta / Vas / Vas / Tekanna / Kruka / Salladsbestick / Betongkruka / Matta / Servetter / Tekopp / Skohorn / Skål / Skål / Kökshandduk / Kuddfodral / Kuddfodral

38 svar på “FAVORITER FRÅN ERNST

 1. Vilka fina saker! enkla men också snygga och fräscha! 😉
  Jag gillar ju grått och vitt 😉

  Sv: Men tack för det, det värmer! 😉 *ler*
  Ja mitt skapande ger så otroligt mycket 🙂 Drömmen är ju Vernissage 😉

  Kramar

  1. Ja, de är verkligen tidslösa men så snygga! 😉 Vad kul, det gör jag också!! 🙂 Du är verkligen så duktig på ditt skapande och verkar så kreativ, så kör hårt på vernissage-drömmen! 🙂 Kramar!!

  1. Ja, älskar produkterna och det känns så häftigt att ha det i mitt egna sortiment! 🙂 Kram

 2. Så fina grejer och klart vi hänger med dig hit. Jag har själv haft lite tankar åt det hållet. Dock har jag inte tid att svepa ihop en design. Dessutom tar det sådan tid att få ihop besökare, inte för det är så viktigt men ja det är det till viss del. Du i sin tur har ju fått ett varumärke som man kommer ihåg =D

  1. Tack snälla och vad kul att du gör det! Ja, det är roligt med lite nytt så förstår att du har tankarna åt det hållet, men precis som du säger så tar det tid med design och att få ihop allt.. 🙂

  1. Ja, det finns så himla mycket vackert och tidslösa produkter från hans kollektion, så är glad att det finns i min butik snart 🙂

 3. Så himla skoj 🙂 Verkligen massor av fint <3 Stort grattis vännen och så grattis till nya bloggen med. Jättefin.
  Kram och hoppas du får en fin start på nya veckan

  1. Ja visst är det mycket fint från ERNST! <3 Tack snälla, vad kul att du tycker det! Kram på dig!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp