GET PERSONAL FOR VALENTINES DAY

– I samarbete med Getpersonal –

Nu är det bara några dagar kvar till Alla hjärtans dag och jag antar att ni är många som ännu letar presenter? Jag tycker väldigt mycket om att ge bort presenter och det är alltid de personligaste som uppskattas mest, så därför kan jag tipsa om Getpersonal som erbjuder massor av olika presenter, t.ex smycken och glas, med personlig gravyr. Man kan beställa gravering av namn, speciella datum eller årtal eller vad man själv känner för och det finns flera olika typsnitt att välja på.

Champagneglas / Armband / Halsband / Kärlekslås

Personligen fastnade jag verkligen för champagneglasen, det är perfekta att ge bort i present till någon man tycker om med något speciellt betydelsefullt datum ingraverat, kanske förlovningsdatumet? Presenten känns genast mer personlig och det blir lite extra härligt att plocka fram dem varje gång det vankas bubbel och firanden. Att ge bort ett armband med ingraverat namn kan också vara ett fint present-alternativ till Alla hjärtans dag, eller varför inte ett ett halsband. Kärlekslås är en fin symbolisk gåva och då med ingraverade namn till exempel. I Paris är ”kärleksbron”, som ligger intill Notre-Dame de Paris, ett välbesökt turistmål och dit går många och sätter fast sina kärlekslås längs broräcket. Det är verkligen en sån kärleksfull plats och då just med alla vackra och personliga kärlekslås. Hitta fler tips på fina Alla hjärtans dag-presenter på www.getpersonal.se!

10 svar på “GET PERSONAL FOR VALENTINES DAY

 1. Klart jag hänger med till den här bloggen 🙂
  Det finns jättefina saker där att köpa. Den har jag i minnet när presenter ska införskaffas i framtiden.
  Kram

 2. Haha bra med en påminnelse ibland 😉 hade nog glömt bort den dagen 😉
  Men jag kan lika gärna ge nåt en annan dag också 😉 *ler*
  Men bra med en påminnelse 😉

  Så fina halsband! 🙂

  Sv: Tack så mycket fina Du 🙂 Ja träning är verkligen min grej, älskar träningen 🙂
  Vet inte om jag fick den .. men nu fick jag 😉

  Ha en fin kväll<3 Kram

  1. Haha ja, men precis så tänker jag också, men för många är det en viktig dag så tänkte passa på att tipsa lite 😉 Ja halsbanden är fina och kul med personlig gravyr! Ha en fin tisdag <3 Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp