READY FOR SUCCESS

Här började jag måndagen redan vid 05 i morse med träning i kylan och sedan drog jag ut till mitt föräldrahem för dagens kontor och hämtning av lite nya produkter från butiken. Passade på att ta morgonkaffet med mamma framför kakelugnen innan hon åkte iväg till jobbet och därefter har jag suttit med huvudet i bokföringspärmen för att färdigställa mitt bokslut. Inga siffror samarbetade idag och jag måste ta ännu en dag för att avsluta det helt och hållet. Kom hem först vid sju och min arbetsdag är inte över än (charmen med att vara egenföretagare, jobbdagarna har ibland inget slut), jag har ännu mailen, fraktsedlar och packningar och några andra företagspunkter att beta av innan jag går av mitt ”work-mood”. Njut av måndagskvällen hörrni!

24 svar på ”READY FOR SUCCESS”

    1. Ja, det känns bra och älskar att träna i mörkret innan hela samhället vaknar upp! Kram

    1. Vissa dagar tar verkligen aldrig slut 😉 Det fick jag och en effektiv tisdag är igång! 🙂

    1. Det var riktigt mysigt 🙂 Vad kul att du fortsätter följa mig här på nya bloggen! 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *