FYLLS MED KRAFT

Fredagens tjejkväll som jag sett fram emot ungefär hela veckan försvann i ett nafs! Men den var urtrevlig och full av skratt precis som alltid när vi ses och inget kan gå fel med tapas-middag, bubbel och godis. Eller hur?! Idag har jag haft butiken öppen och fått träffa så härliga kunder. Jag har fått så mycket beröm för min färgkollektion de senaste veckorna och har upptäckt att även de flesta av kunderna som kommer in i butiken, direkt säger till mig hur fina färgerna är eller att de själva handlat någon av kulörerna och målat om något. Växer så mycket för de komplimangerna och det är helt otroligt och så häftigt, hur kulörerna spridit sig. Det känns verkligen att jag nått ut med dem och i torsdags lanserades tre nya kulörer (där vi till och med hade sålt en burk innan lansering!), så dem ska jag visa er inom kort!

Imorgon har jag jobb att ta igen här hemifrån (bland annat att färdigställa en bänk som jag byggt enligt beställning av en kund) till och börja med, jag ska gå en långpromenad och på kvällen ska jag äta middag hos mina föräldrar, medan karln far iväg åt motsatt håll på nattskift. Det blir en fin söndag!

30 svar på ”FYLLS MED KRAFT”

  1. Vad roligt att du fått så mycket beröm, man blir ju så glad när man hör vad andra gillar det! Bra jobbat 😀 Tjejkvällen lät inte heller det minsta fel, mys <3 Lycka till med jobbet idag 🙂 Kram!

    1. Tack snälla du och ja det är ju bästa betyget på att ens arbete ger resultat! 😀 Den var mys <3 Ha en fin vecka! 🙂 Kram!

  2. Vad härligt att du fyllt på med massor av energi ifrån familj, karln och tjejgänget!! ❤️ Så kul att det blivit så bra spridning och snack om färgerna. Är inte chockad direkt eftersom du är en person som verkligen kan lyckas!! KRAM! ❤️

    1. Det var en härlig vecka/helg!! <3 Ja helt fantastiskt verkligen, såå kul!! Men åh gulle, du är ju för snäll, TACK dina ord värmer så mycket ska du veta!! KRAM <3

  3. Är glad att du får in mysiga stunder med nära och kära <3 Ett tag kändes det som att du aldrig hann med det men skönt att du prioriterar såna viktiga delar nu 🙂 Man får så mycket energi av att vara med människor som man tycker om. Kul också att så många är så positiva till färgerna du har skapat 😀 Dom är verkligen jätte fina :*

    1. Ja det är så viktigt och jag är ändå ganska bra på det tycker jag <3 Hehe, ja kanske verkade så men jag skrev nog bara inte om det, men i små perioder blir det förstås så ibland, att man inte riktigt får utrymme eller får det att klaffa med omgivningens schema 🙂 Ja det är verkligen helt fantastiskt, är så stolt över min färgkollektion! 😀 Tack snälla du!! :*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *