GLAD ALLA ♥-DAG

Glad alla ♥-dag fina läsare! Här börjades dagen redan vid 05, jag gick upp lite tidigare för att kunna överraska Patrik med våffelfrukost eftersom jag ville skämma bort honom lite extra just idag. Och det var så mysigt! Hans present står redo tills senare, jag ska även köpa lite av hans favoritchoklad att lägga med bredvid paketet, och ikväll ska vi laga middag tillsammans.

Efter frukosten satte jag igång arbetsdagen, det är mycket nu och viktigt att jag prioriterar tiden och följer mitt upplägg för att lyckas hinna med och för att jag ska kunna pricka av allt som ska göras. Jag har massor av utkast som är på gång för publicering, jag har börjat årets andra kurs och har två stora uppgifter som jag håller på med just nu som ska in för inlämning senast om 5 dagar, det är prov, butiksöppning, mail-kontakter och avtal som ska lösas och idag har jag även ett 4-timmars-event för Nätverk och e-handel på Gotland som jag ska iväg på tillsammans med min moster. Ska bli spännande, men nu måste jag fortsätta så att jag hinner få undan åtminstone några mail och utkast innan jag beger mig mot Visby.

46 svar på ”GLAD ALLA ♥-DAG”

  1. Jaa så himla mysigt och gott! 🙂 Det har verkligen varit en mysig dag och jag hoppas att du också har haft det!

 1. WOW! Starkt jobbat att gå upp så tidigt och överraska Patrik. Underbart!! Hoppas verkligen du får en bra alla hjärtans dag och att eventet går bra. Du är grym, KOM IHÅG DET!! <3

  1. JA, det är klart för det är han verkligen värd, dagen blev så mysig och han stod för middagen!!!<3 Tack snälla du, sååånt lärorikt event och jag bara måste sätta igång allt med mitt jobb för min webshop!! DU ÄR BÄST!!! <3

 2. Så gulligt av dig 😉 Vilken fin sambo Du är 😉
  Hoppas Ni får en fin och mysig kväll tillsammans<3

  Jag har dryg mensvärk idag med, så blir rätt lugnt firande här.
  Blir köpemat här och soffmys. Sen ska han få sin present som jag köpt 😉

  Kramar!

  1. Tack och jaa, haha, visst är jag?! 😉 Det fick vi verkligen <3
   Åh nej fy vad jobbigt, men skönt att ha en mysig hemmakväll då och köpemat!! 😉 Låter så fint. <3 Kramar!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *