LÄR DIG SEO MED HJÄLP AV BRATHS SEO-SKOLA

– I samarbete med M Brath AB –

Som bloggare och företagare med verksam hemsida så är det idag väldigt viktigt att kunna SEO för att för att kunna få mer trafik och besökare till sin webbplats. Förkortningen SEO står för Search Engine Optimization vilket betyder sökoptimering, och det är just vad det handlar om, att man sökoptimerar sin hemsida för att få fler träffar genom sökmotorer (som t.ex. Google), vilket leder till mer besökstrafik. Jag kan tipsa om Brath SEO-skola där ni kan få en gratis mail-utbildning vilket är perfekt för er som är lite intresserade av att bygga upp er blogg med mer trafik! Utbildningen är skriven av Magnus Bråth som är grundare av företaget M Brath AB och den består av 9 email (man får ett mail i veckan). Genom SEO-skolan lär ni er grunderna och får hjälp för hur ni kommer igång med sökoptimering av er webbplats. Så in och registrera er på en gång på Braths SEO-skola HÄR och hörrni, det är som sagt helt gratis!

16 svar på ”LÄR DIG SEO MED HJÄLP AV BRATHS SEO-SKOLA”

  1. Tack för tipset 🙂 Ska faktiskt in och kika.
    Hoppas du får en fin alla hjärtans dag vännen. Ska ni göra något speciellt?
    Kramen <3

    1. Varsågod 🙂 Gör det! Tack snälla, hoppas du också har haft en mysig alla hjärtans dag. Vi har ätit våffelfrukost, sambon lagade mat och så har vi gett varandra lite presenter, alldeles lagom <3 Kram!

  2. Detta är verkligen vad jag skulle behöva. Har googlat och försökt förstått mig på det men jag vet att man måste jobba upp allt och sådär. Känner inte att tiden räcker till men snart kanske jag får tid över till det! 🙂 SÅ BRA TIPS! <3

    1. Jaaa, det är så viktigt och nyttigt att kunna för att ta sig fram i dagens nätverkande!! 🙂 TACK <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *