STYLEMOOD’S BUTIK

– Inlägget är i samarbete med mitt företag StyleMood, www.stylemood.se

Är det inte fantastiskt ändå att vi redan är i mitten på februari och att vi går mot ännu ljusare och längre dagar? Jag är så lycklig för det! Igår färdigställde jag det sista i butiken och nu är den redo för våröppning på lördag, jag ska bara skriva prislappar och trycka upp lite fler papperskassar. Hoppas det kommer många besökare, nya som gamla, och att jag som företagare får känna att mitt koncept fortsätter vara framgångsrikt och utvecklande under hela våren! Jag är inne på mitt tredje år som företagare och det är nu man verkligen börjar komma in i branschens funktioner, hur jag lyckas tillfredsställa just mina kunders behov med sortiment och mitt varumärke som personen bakom StyleMood och att jag behöver våga utveckla mot nya mål idag för att lyckas imorgon. Älskar det jag får göra!

Jag vet att ni är många som är så nyfikna på hur butiken ser ut, även om ni inte kan ta er hela vägen hit till öjn, så är ni intresserade av det jag gör och det känns så roligt! Och alla varor finns ju att klicka hem i min webshop, så blir ni inspirerade och vill ha något till era hem från mitt utbud, kika in direkt på www.stylemood.se! Denna vecka är det dessutom 25% rabatt på alla vackra badlakan, så passa på säger jag! Hoppas ni gillar glimtarna från butiken som jag bjuder på idag, jag är så glad att ni peppar mig och StyleMood så mycket, att ni är flera läsare som beställer från webshopen och att ni hittar nya favoriter i mitt produktsortiment!

Vad tycker ni om styling i butiken? Ser den lockande och givande ut? Inspirerar den? Hoppas ni tycker om den och produkterna som skymtas. Vill ni beställa något så hittar ni min webshop på www.stylemood.se, välkomna in!

26 svar på ”STYLEMOOD’S BUTIK”

 1. Så himla kul att Du följer Din dröm och verkligen satsar! Det är så inspirerande att läsa 🙂

  Sv: Tack också för att du delade med dig lite om din resa<3
  Vilken kämpe Du är!<3 Som gjort den resan .. och nu satsar på företag Och plugg. Grym du är 🙂

  Kramar!

  1. Jaa, det är så viktigt att inte låta drömmar bara vara drömmar, utan att förverkliga dem 🙂 Tack snälla för att du tycker att det är inspirerande!!

   Så lite så<3 kände igen mig så mycket i ditt inlägg hur man ska göra för att må bättre så ville dela med mig då <3 Ja, tänk vilken vändning jag har gjort, men anledningen till att jag finner sån lust och styrka i vardagen idag är nog för att jag gör det jag själv verkligen vill, att jag satsar på mig. 🙂 Tack, det är du med!!! Kramar!

 2. JO det är verkligen fantastiskt att dagarna nu är ljusare och längre, det känns så galet bra 🙂 Våren är såå härlig och tänk att vi går med raska steg dit nu =) Och jaaa igen, jag skulle såå gärna vilja besöka Gotland för att kika in i din butik och träffa dig!=)

  1. Ja det känns så härligt!! 😀 Verkligen, det är en underbar tid som vi har framför oss nu. 🙂 Det hade varit sååå kul om du kom till Gotland och besökte butiken, skulle så gärna vilja träffa dig!!! 🙂

 3. Alltså, WOW! Det ser så inbjudande och härligt ut. Jag ska tvinga mitt sällskap för jag måste besöka din butik, shit vad taggad jag blev nu!! 🙂 Så mycket fint och så skönt att vi går mot våren nu!

  1. ÅHH vad kul att du tycker det, blir så glad av dina ord!! JAAA, snälla kom till butiken en snabbis nu när ni är på ön, vore sååå kul!! 🙂 Älskar våren!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *