GOTLÄNDSKT HANTVERK NU I BUTIK

– I samarbete med mitt egna företag StyleMood, www.stylemood.se

Ni minns väl att jag sa att jag skulle visa er något helt fantastiskt? Och här har ni dem, några nyheter som jag varit och hämtat hem till butiken och webshopen precis. Varje kudde finns endast i en unik upplaga och jag har fått godkänna material och välja färgskala till just StyleMood, tillsammans med hon som tillverkar dem. Detta är alltså ett gotländskt hantverk, som är gjorda av återvunna mocka- och skinnjackor från fina Amalia som driver företaget Hildur2john. Jag är så himla imponerad över hennes design och det hon tillverkar, att jag känner hur stor hon kommer bli med dessa fantastiska produkter på marknaden. Är stolt att kunna erbjuda mina kunder just hållbara designprodukter av återvunnet material, det känns helt rätt för det jag personligen står för och passar så bra med hela sortimentets röda tråd.

Det är verkligen mina nya favoriter i sortimentet och de är hur drömmiga som helst! De har ett mått på ca 35 cm, är tillverkade för hand i antingen äkta mocka eller skinn, impregnerade, innerkudde medföljer och de kostar 1599 SEK. Det finns bara en variant av varje kudde eftersom de tillverkas av återvunnet material, så varje kudde är alltså unik. Perfekt att önska sig i present tycker jag eller beställ just din favorit direkt på www.stylemood.se!

39 svar på “GOTLÄNDSKT HANTVERK NU I BUTIK

 1. men ja va fint. tänkte här finns en affär va man säger som heter grafitgrå https://www.instagram.com/grafitgra/?hl=sv deras saker har ju lite som dej o så . kolla så kanske du får lite mera inspo .
  dessa va jäte fina o passar ditt fina företag

  vännen vi har begravning på torsd för svärmor o sen ska vi tömma hennes lägenhet o så tror allt blir för jobbigt efter pappas död så snabbt inpå 🙁

  1. Ja, dem har jag kontaktat redan och de kommer komma in produkter från dem 🙂
   Tack för tips!!

   Åh vad jobbigt, hoppas allt går bra vännen 🙁 Kram!

  1. Eller hur!! Det förstår jag men precis, perfekt sak att önska sig istället då!! 😀 Kram <3

  1. Ja visst är de underbara, helt fantastiska! 🙂
   Precis, unika är dom! 🙂

   Fin dag till dig <3 Kramar!

  1. Eller hur!! Det tror jag med, framför allt i sommar bland turister, de är helt galet vackra! 🙂

 2. Sv: Ja verkligen 🙂 Bara ett krux, vaknade med ont i halsen inatt ..
  Så typiskt! Så hoppas man slipper bli dålig nu! Preppar med ingefärashot, listerine och det jag kan ,)
  Ska snart till arbetsträningen men jobbar bara till 14 idag, skönt det iaf 🙂

  Hoppas Du får en fin torsdag<3 Kramar

  1. Åh vad jobbigt, jag hoppas verkligen att du slipper bli sjuk, inte alls roligt!! 🙁
   Preppa!!!! 🙂 Ha en fin helg vännen 🙂 Kramar <3

 3. dom är såå himla fina! 😀

  sv; ja det var så mycket bra grejer med i marsboxen! 😀

  ja du får börja använda mer gult. du är verkligen superfin i det! 😀

  jag har provat två av glassarna so far. en var supergod och den andra var inget speciellt. det var den i blått papper som inte var nå speciell. haha!

  hoppas att det gick bra för dig med slutuppsatsen. skönt att ha den inlämnad och klar nu 😀 ha en fin torsdag vännen! 🙂 kramar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp