JAG HAR AVSLUTAT MIN TREDJE KURS

Jag avslutade min tredje kurs igår med ännu ett A i bagaget och jo, det känns som en sån jäkla bedrift efter allt slit jag lägger ner på att fixa allt, prestationsångesten jag känner och alla mina skrivna uppsatser som jag lämnar in i en vardag där allt annat också går i 150%. Det har inte varit lätt någonstans och jag är så glad över att kunna vara just envis som en åsna, för det hjälper mig i såna här intensiva perioder och att lyckas med allt jag tar mig för. I den här kursen gjorde jag till och med läraren mållös med min arbeten för det var de bästa hon hade läst.

Nu är veckan helt fri till massa mys med min fina karl, hemmadagar, fokus på företagsjobb som som behövs betas av, hämtning av de fantastiska handsydda kuddarna som jag beställt in till butiken och att bara få vara. Som jag ska njuta av dagarna!

28 svar på “JAG HAR AVSLUTAT MIN TREDJE KURS

 1. Så bra att du får lite mer tid till annat nu<3 Det är du så så värd! 🙂
  Låter som riktigt bra saker Du ska göra<3

  Ha en fin tisdag!

  Kramar 🙂

  1. Det känns verkligen så skönt och jag njuter redan :)<3
   Ja, det är så mysigt med tid med sambon också <3

   Kramar på dig! 🙂

 2. Men så kul att du gjorde läraren mållöst med så bra arbeten. Bra gjort! Kul när du få lön i form av ett bra betyg för ditt slit. Kram

  1. Ja, det kändes så bra och jag känner verkligen hur jag har utvecklats 🙂 Verkligen, det känns bra! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp