HANDTAG OCH KNOPPAR TILL DITT KÖK

– I betalt samarbete med https://www.theofils.se –

Bra tips när du väljer handtag och knoppar till ditt kök

Varje kök har sin egen unika karaktär. Låt de små detaljerna ta sin plats och bli en integrerad del av din köksupplevelse. Oavsett om du föredrar en sofistikerad eller en avskalad och okonstlad stil, om du satsar på tidlös elegans eller moderna linjer, är det detaljerna som kommer att sätta tonen.

Kökshandtag och knoppar är faktiskt de detaljer som kan ha den mest påtagliga inverkan på ditt kök. Att byta ut handtagen är en så enkel åtgärd, men den kan förvandla hela köksrummet och ge det ett helt nytt utseende och känsla. Så glöm inte att ägna uppmärksamhet åt dessa små, men betydelsefulla komponenter, när du planerar ditt köksdesignprojekt.

Vad gillar du för stil?

Är du förtjust i lantliga och inbjudande kök, föredrar du den avskalade minimalistiska stilen, eller lockar dig kanske retro, bistro eller en mer industriell atmosfär? Oavsett vilket köksuttryck du strävar efter, är det valet av handtag till kök och knoppar till kök som verkligen kan definiera kökets karaktär.

Till exempel kan läderhandtag lägga till en mjuk och levande touch, medan skålhandtag är perfekta för att skapa den rustika charm som kännetecknar det lantliga köket. Trähandtag ger en modern och varm känsla, medan svarta handtag alltid är ett stilrent val, oavsett om du väljer att matcha dem ton i ton eller låta dem skapa kontrast.

Mixa gärna med tänk på storlek och vikt på luckorna

Du kan om du vill mixa runt med knoppar och handtag, eller mixa med handtag i olika längder eller mixa på andra sätt. Det du ska tänka på, det är att de måste passa till storleken på luckor, lådor och skåp. Stora och tunga luckor kan behöva långa och rejäla handtag till exempel.

För att skapa harmoni och ge ditt hem ett enhetligt uttryck är det klokt att inte bara fokusera på köket, utan även att tänka på andra rum. Det handlar om att se till att detaljerna genomgår en genomtänkt förändring i hela hemmet. Det inkluderar handtagen på garderobsdörrarna, dörrhandtagen på innerdörrarna, dörrstopp i hela hemmet och även krokarna i hallen.

4 Replies to “HANDTAG OCH KNOPPAR TILL DITT KÖK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *