HEMLEVERANSGUIDEN.SE

Har ni också ändrat sättet som ni handlar mat på nu under pandemin eller har ni gjort som ni brukar? Jag har tidigare alltid storhandlat två gånger i månaden i affären, gått runt och tagit mig tid till att få ihop allt som ska handlas. Och såklart även lite småhandel av färskvaror däremellan. Men nu undviker jag istället matbutiker helt, jag går in för att jag måste posta paket men handlar all mat i stort sett på nätet och hämtar mina färdigpackade kassar. Tycker det är så skönt att slippa tiden för affärsbesöket (som varit lite av mitt tråkgöra) och nu är det så himla lätt att lägga till och ändra i sin varulista när man kommer på något mer innan man ska hämta ut matkassarna senare. Love it och jag tror säkert att vi kommer fortsätta med det även när allt blir bättre, nu har det i första hand varit för att undvika smitta på en plats där många samlas. Ännu bättre när man även kan få det hem till dörren, det blir nästa steg att se vem som erbjuder bäst service för just sånt.

Hemleveransguiden är guide som jämför matbutiker och matkassar på nätet. Och det är som jag sa tidigare, man sparar sån tid och energi på att slippa tråkgörat att gå och handla, så att få maten levererad hela vägen hem till dörren  vore helt underbart och idag erbjuder faktiskt de flesta transporter hem (dessutom klimatkompenserade, vilket är extra positivt). På deras sida kan man få hjälp och information om bästa matkassarna (dvs de som redan är färdigpackade med utvalda produkter och levereras med recept), det finns ju en hel del att välja på men en som jag hört särskilt gott om är hellofresh och deras boxar. När man handlar färdiganpassade matkassar så får man även variation i vardagsmaten och kanske lite annan inspiration till det man brukar laga och det kan också göra det mer roligt att laga maten sen. Givetvis har hemleveransguiden även en guide för de bästa matbutikerna online så att du kan handla utifrån egen lista också, då väljer man deras andra lista där de radat upp bra matbutiker online.

Fördelen med att handla mat online är just att man slipper onödiga impulsköp och handlar det man faktiskt planerar att äta/laga, i lugn och ro, därför gillar det. Det är ekonomiskt också alltså och minskar svinnet och onödig handel som man bara kastar annars. Leveranstiden på köp från matbutik är dessutom så snabb, oftast tar det bara ett dygn innan du kan hämta eller få det levererat, men med matkassar behöver är det bra att ha några dagars framförhållning. Hemleveransguiden.se har även rabattkoder och erbjudanden samlade, det finns till och med en egen flik för just rabattkoder som man kan klicka sig in på! Tips till er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *