MED MORGONKOPPEN I HANDEN

Fredag igen och det vankas helg, så härligt va! Jag känner aldrig någon direkt helg-känsla eftersom jag allt som oftast jobbar jämt och inte riktigt hänger med i samhällets hype om fredagsbuketten och allt det där, men det är förstås mysigare att få vakna upp i stillhet med karln bredvid sig och veta att man kan, om man nu vill, ligga kvar lite längre än till klockan 05:45 (men alarm har jag alltid, även på helger). Så uppe tidigt är jag ändå, älskar tidiga mornar, och känslan av att ha funnit en morgonrutin som passar mig själv.

Ska dricka upp morgonkaffet, sen ska jag börja arbetsdagen med att styla nytt i skyltfönstret hos Visby Färgcenter (de har dessutom byggt om sina skyltfönster så de är större nu och tapeten som vi valt denna gång är magiskt vacker, kommer klinga så fint med årets första vårprodukter som jag ska styla med). Sen ska det packas upp en stor pall på lagret och i butiken, där det är öppet 11-16 idag. Det ser jag fram emot för ack så mycket fint som kommit in och som ännu kommer under hela långa våren, har ju inte kunnat låta inköpsbudgeten hållas på rimliga nivåer nu heller. Måste försöka bli bättre på att visa er också, så att ni får se lite mer! Tror även att skåpet som jag nämnde i något inlägg sen, som jag hade beställt till oss själva, kom med redan i denna leverans så förhoppningsvis kan jag baxa in det i bilen och ta med det hem efter jobbet ikväll. Kommer bli magiskt när det väl får sin plats. Ha nu en fin fredag och trevlig helg! KRAM

10 Replies to “MED MORGONKOPPEN I HANDEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *