DREAMS EGETFÖRETAG EVERYDAY GOTLAND HOME INTERIOR NEW IN STYLEMOOD

HÖSTNYHETER HOS STYLEMOOD

– Inlägget är i samarbete med mitt egna företag StyleMood, www.stylemood.se –

Vad kul att ni också är så ivriga på att få se höstnyheterna här i bloggen! Jag packade upp sista lasset med varor i lördagsmorse och jag är så nöjd med hur allt blev i butiken då varorna är fantastiska. Ni som har följt mig sen jag startade företaget vet hur jag har byggt upp mitt sortiment under senaste året och hur jag skapat min röda tråd med inredning och möbler som är hållbar, tidlös och unik i stilen, en stil som är min. Produkterna går i jordnära kulörer, trä blandas med andra naturmaterial och textiler och jag har även produkter som är tillverkade genom återbruk eller kvinnoprojekt, det vill säga, produkter med en tanke bakom. Det händer mycket nu, nästa helg lanserar jag min nya ”produkt”, jag jobbar varje dag med marknadsföringen för att synas, julprodukterna ska fotas, kampanjerna spikas och inför vintern har jag (förhoppningsvis) flyttat in i min nya butikslokal. Älskar känslan av att jag har skapat och driver något alldeles eget, det är stort, skitsvårt och underbart, allt på en gång.

Några av höstens nyheter i min butik är gräddkannor i glas, kökstextiler, kuddfodral i sammet i flera färger, köksredskap i trä, skärbrädor, salladsskålar från ERNST, kläm-ljusstakar och förstås såna där höstiga mysdetaljer som plädar, kuddar och ljus. Mina personliga favoriter just nu är helt klart kuddfodralen och underläggen från Hildur2john. Många av produkterna är dessutom utmärkta att ge bort i present, vilket jag såklart tycker är extra roligt att tipsa om när kunder letar efter något att ge bort. Själv fyller jag år om en vecka och har önskat mig både det ena och det andra från mitt egna sortiment (man får göra så när man driver egen butik), bland annat några av ERNST höstprodukter som kommer senare. Hitta dina inredningsfavoriter på www.stylemood.se eller besök butiken på Gotland!

(36) Comments

 1. SÅÅÅ mycket fint 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla du 😀

 2. Jag börjar ju bli tjatig nu, men det är så inspirerande att läsa om ditt företagande!

  1. Johanna Utterberg says:

   Nej du är inte tjatig, jag blir lika glad varje gång du skriver det!! 🙂

 3. Så kul me så mkt fina höstnyheter 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja superkul! 🙂

 4. Vilka fina nyheter<3

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla <3

 5. Så mycket fint, gillade grytlapparna (om det nu var det, haha) så de måste jag kika in närmre på! 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla! Åh ja visst är dom fina, älskar mönstret!! 😀

 6. Så härliga bilder 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack så mycket 🙂

 7. Jättefina höstnyheter! 😀 Kramis

  1. Johanna Utterberg says:

   Vad kul att du tycker det! 🙂 Kram

 8. Så snygga bilder OCH så mycket snyggt! 🙂 perfekta färgskalor och material 🙂 Kram

  1. Johanna Utterberg says:

   TACK BÄSTA DU!! 🙂 Vad glad jag blir att du tycker det! 🙂 Kram

 9. Så fina saker!

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla!! 🙂

 10. Ska verkligen bli spännande att se vad det är för ny ”produkt” du ska lansera 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   Jaa, så kul att du ser fram emot det! På söndag släpper jag ”produkten” så håll utkik! 🙂

 11. Så mysigt fint det låter som du fått in :). Kan tänka mig att det känns väldigt roligt att packa upp saker för försäljning 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   Jaa, så himla kul med alla nya grejer! 🙂 Det gör det, så kul att style:a i butiken! 🙂

 12. Vill ha allt!!! Kram

  1. Johanna Utterberg says:

   Jag med!!! Kram

 13. åhh alltså man vill ha allt fint
  älskar de där grytlapparna

  1. Johanna Utterberg says:

   Eller hur, såå mycket fint! Jag med, de är så fint gjorda!!

 14. Så mycket snyggt! 😍

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla! 😀

 15. Åh höstens färger! 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja det är det verkligen!! 😀

 16. Så himla mycket fint och älskar att du har så mycket i grått 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack fina du och jag med, grått är ju så fint och matchar allt!! 😀

 17. SV: haha åh vad kul att du känner igen dig 🙂 Men å tack snälla du, verkligen detsamma 🙂 Kram!

  1. Johanna Utterberg says:

   Verkligen! 🙂 Ha en toppenhelg nu fina 🙂 Kram

 18. Hoppas du får en toppen bra måndags kväll<3

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack fina, ha en underbar fredag <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *