SNAPSHOTS FROM WEEK 34

Vaknade upp igår morse och kände bara yes, det här blir en lugn vecka och jag kan typ fördriva dagarna lite hur jag vill. Tji fick jag. Förra veckan var också intensiv och bestod av födelsedagar x2, middag ute på stan, fem leveranser av höst/jul-varor och massa jobb både med att få till butiken och att få upp alla varor i webshopen. Jag spenderade en helkväll hos min bästis och knäppte de första julbilderna, det var väldigt mysigt och jag ska ännu dit fler gånger (med gran nästa gång). Vecka 34 passerade även genom att jag lyckades ha ihjäl 3 av mina plantor, jag gick bananas på ERNST höstkollektion när jag skulle beställa och kalasförberedelserna för mitt 25-årsfirande fortsatte. I helgen är det dags och jag älskar att fylla år, så jag fortsätter sista veckan som 24-åring med full kraft och längtar tills dess! Kom an bara!

41 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 34”

  1. Ja, det är ju det och det tar på en, men som du säger är det värdefullt att kunna få in lite härliga personliga möten och saker emellan, och ja att fylla år är alltid kul!! 😀

 1. massa fina bilder som alltid i dina dom här inläggen! 🙂

  sv; ja jag håller med. det gick ju inte att inte boka in en kurs när man skulle få lite grekjer med i priset! 🙂

  ja jag är redo för hösten samtidigt som att jag redan saknar värmen. hahah xD skulle vilja kunna ligga och sola lite mer känner jag. 😛

  hoppas att allt är bra med dig och att du har en fin vecka finaste du! kramar <3

 2. Det känns så himla konstigt att tänka på julen redan, men vet du vad JAG gjorde idag… något alldeles vansinnigt… jag köpte de första JULKLAPPARNA XD

  1. Ja det gör det verkligen, men jag måste det ju i och med företaget 🙂 MEN ÅH, du är ute i god tid, bra där!! XD

  1. Ja det är det verkligen 🙂 Och precis, att fota alla varor är ju något som jag tycker är väldigt kul 🙂

  1. Ja, längtar, tycker så mycket om att fylla år! 🙂 Tack snälla du. Ha en fin helg, kram från mig!

 3. Verkligen en hetsig vecka, även om det är roliga saker. Hoppas dock att du hinner få lite lugn och ro denna vecka 🙂 Så himla fina saker. Kram

  1. Ja, det är mer än vad man tror även om butiken inte är öppen varje dag längre 🙂 Hehe, denna vecka blev värre, men nästa ser mer lugn ut 😀 Tack snälla! Kram

  1. Jaaa, så roligt och vad bra att du är så taggad på julen och mina planer!!! MEN ÅHH, TACK BÄSTA DU!!! <33

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *