I MIN FÖRETAGSBUBBLA

I min företagsbubbla är det full fart, särskilt denna vecka när det är helgdagar och långledigt för många, vilket medför att jag behöver jobba mer och så håller jag öppet flera dagar i butiken. Det är så kul, jag är så tacksam för varenda person som kommer förbi och säger hej, eller som kommer in och går ut med en eller två påsar fulla av fina ting som de shoppat. Lycka att få se och möta kunderna direkt i sin egen butik. Första sommarnyheterna har kommit på plats, jag fyller på hyllor och bord så mycket jag kan och imorgon levereras ett av mina skåp till sin köpare (och jag är så nervös för det). Ska fortsätta rensa lagret ordentligt nu när det är så mycket nytt som kommit och ännu kommer inför butiksflytten som sker om bara några fjuttiga veckor! Vill ni se bilder från den pågående renoveringen förresten? Trevlig (lång)-helg till alla er som har det!

18 svar på ”I MIN FÖRETAGSBUBBLA”

    1. Åh tack vännen för att du ser mitt kämpande!! JAG ÄLSKAR DET MED, snart äntligen ses vi igen!!! <3

    1. Då ska jag försöka få ihop ett inlägg med det! 😀 Men åh tack snälla du för det!! ;D

    1. Ja det är då jag jobbar som mest eftersom det är som du säger företagarnas bästa arbetstid, och fler är ute på shoppingturer och så 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *