JAG FÖRTJÄNAR DET

Min vecka är megaintensiv och jag är inte klar på långa vägar! Som egenföretagare och distansstuderande behöver jag såklart jobba bort både uppsatser, jobb, inköp och måsten i förväg inför min kommande semester och det kräver enorm disciplin och ett rejält krafttag. Dessutom lämnar jag precis efter en långhelg, vilket betyder att det står långa dagar i butiken på schemat, stora varuleveranser och jag bokstavligen åker direkt från butiken till färjan, till flyget och på semester. Allting måste verkligen klaffa dessa dagar och det är inte helt ologiskt att det känns som kaos.

Men det närmar sig hörrni, på lördag eftermiddag är det jag som bara lämnar alla måsten och den ständiga bubblan av att vara tillgänglig och jämt jobba. Då är det jag som lever life, njuter, umgås med min fina karl och bara är, i en hel vecka, på en annan plats i världen. Det är över tre år sedan jag hade någon som helst form av semester och jag behöver det, eller rättare sagt jag förtjänar det, så mycket!

32 svar på ”JAG FÖRTJÄNAR DET”

  1. Åh så himla mysigt att ta och åka på semester och skönt med långledighet! Jag själv arbetar de återstående dagarna på veckan och ledig skönt nog under helgen 😀

    Sv; tackar!
    Ja, ska diskutera med sambon. Absolut skulle jag i såfall köpa ifrån dig 😀 är det många kvar?

    1. Ja det ska bli så härligt att få komma iväg på semester! 🙂 njut av helgen! Gör det och beställ en om ni vill 🙂 Jag har inte jättemånga kvar, men det är bara att säga till eller beställa så har ni en, så skickar jag den så fort jag kommer hem från min semester igen 😀

  2. ja det kommer bli kanon me semster för dej det är du värd som jämt kämpar på med allt o kämpar man lyckas man ofta till slut o det gör du <3 kramar

    1. Jag njuter som bara den!! Det gör jag mer än gärna, hoppas du gillar bilderna som dyker upp 😀 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *