SNAPSHOTS FROM WEEK 18

Vet ni? Det här är verkligen bästa tiden på året, jag lever upp och får någon extrakraft som jag inte ens ibland förstår varifrån den kommer. Jag njuter så mycket, av naturen som blommar, värmen som kommer, att sommaren ännu ligger orörd framför oss och de ljusa långa kvällarna. Känner verkligen livet i mig!

Bjuder på veckans snapshots som vanligt! Vi har hunnit med så mycket, bland annat att fira sambons födelsedag i tisdags och haft fikabesök i dagarna två. Jag har lämnat in två uppsatser i kurs fyra, fotat de blommande träden på torget, haft öppet i butiken i måndags och sedan i helgen, gjort om hela butiksstylingen för att hinna ha allt i ordning till denna vecka då det kommer nya varor och så har jag hämtat ut mina nya lite större kassar till butiken (blev så bra). Har dessutom käkat pizza med brorsorna och sambon, sovit i mitt barndomshem, hunnit ta någon kaffe i solen och tränat flera svettiga pass, samt såklart räknat ner inför avresan till Marrakech! Nu har jag en megaintensiv vecka framför mig, men sen så är det banne mig semester och pluggfritt en vecka.

36 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 18”

  1. Det var de 🙂
    ååh vad härligt! Hoppas det är kvar en massa blommor om tre veckor för då åker jag till Sverige igen! 😀

  2. Fina du <3 Helt otroligt vilket väder, och allt känns så himla härligt 🙂 Snygga påsar du har till din butik, dom gillade jag. Loggan var riktigt snygg.
    Hoppas du får en fin onsdag <3

    1. Tack raring <3 Ja så himla härligt med detta väder! 🙂 Vad kul att du gillade dom och tack snälla, jag stämplar dem själv faktiskt! Njut av helgen <3

  3. Jag är precis likadan! Allt blir så mycket bättre och enklare när solen skiner, blommorna blommar och man inte behöver frysa.. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *