JAG HAR NÅGOT ATT BERÄTTA

Jag har ju skapat lite nyfikenhet hos vissa av er genom att säga att det är något annat som varit på gång senaste månaden och kanske är det några av er som redan listat ut vad efter att ha läst mellan raderna i mina inlägg? Tänkte att jag var tvungen att suga på karamellen lite själv först och att vi åtminstone skulle få landa först efter denna intensiva vår för vi har varit så spända inför denna förändring. För ja, VI HAR FLYTTAT! Vi har sovit mycket hos mina föräldrar på sistone, jag satt och skrev mina sista uppsatser på golvet i lägenheten samtidigt som det rådde totalt kaos med banankartongs-staplar omkring mig upp till halva väggarna, plast för att skydda möblerna, målarfärgsburkar på golvet och vi har bäddat ner oss i vår bäddsoffa i nästan tre veckor i en annars ekande tom lägenhet i väntan på att det skulle bli dags att äntligen få flytta in i vårt nya hem – i VISBY, vilket vi gjorde i fredags!

Det är inte större än den etta vi lämnar i Slite och det är en lägenhet vi hyr av en familjemedlem, men numera har vi både garage och förråd i källaren vilket gör att vi inte behöver ha alla våra saker uppe i lägenheten. Dessutom bor vi endast ca 20 minuter från min butik och mitt varulager, istället för tidigare ca 60 minuter bort, vilket är en stor skillnad i mitt egna logistik-arbete för företaget och det känns underbart lättsamt när jag behöver skicka och leverera till mina kunder. Patrik har lite längre körväg till jobbet, men nu bor vi närmare våra familjer och vänner, vi har möjlighet att bara strosa iväg ner på stan en kväll, dra iväg på en shoppingrunda och kan enkelt cykla iväg till vänner på spontankvällar. Samtidigt har vi fortfarande närhet till naturen, promenadstråk och vackra miljöer åt ena hållet, medan det är mer city-liv åt andra, vilket känns så himla bra. Vi stortrivs redan, både jag och Patrik!

36 svar på “JAG HAR NÅGOT ATT BERÄTTA

 1. Vad roligt att du äntligen fått flytta tillbaka till din älskade stad. Grattis! 🙂

  Sv; jo tack, det hoppas jag innerligt att det kommer att bli. Och det hoppas jag innerligt att du också får 🙂

  1. Ja, det känns himla skönt att få komma närmare allting och alla, samt även min butikslokal och så 🙂

 2. Har haft liiite aningar men åh så roligt! Så kul att se lite annat och få närmre till familj & vänner 😀 Låter superhärligt. Kram

  1. Haha åh vad kul att du har haft det!! 😉 Och ja, det känns fantastiskt bra att ha flyttat hit, blev så mycket lättare med allt 😀 Kram

 3. grattis!! såååå kul att ni flyttat till ett så bra ställe! Jag läääängtar efter att flytta 🙂 Det lär inte bli på ett tag, men i alla fall..! Jag drömmer om det 🙂

  1. Ja superkul och tack snälla du!! 🙂 Förstår det, man får drömma om det och hoppas det blir bra när ni väl ska göra det 🙂

 4. Så underbart att ni har flyttat och att jag varit på besök ganska snabbt efter ni flyttat!! Så fint lägenhet och perfekt läge med att bo i Visby nu!! <3 Och dessa morgonrockar är ju bara för fina!

  Tack för kvällen här om dagen! <3

  1. Ja, så sjukt härligt och jättekul att du kom hit så snabbt efter vår flytt!! Det känns grymt och passar oss perfekt!! <3 Tack själv vännen, det gör vi om snart igen! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp