SNAPSHOTS FROM WEEK 22

Veckorna fortsätter och det var en sån lättnad att få vakna upp i måndags och känna friheten över att kunna styra min egna tid igen nu när jag är färdig med plugget! Och oj vad mycket jag har hunnit med och det känns äntligen som om jag kommit ”ifatt” tiden lite efter att bockat av flera saker på min långa att-göra-lista. Företagsmässigt har jag hunnit färdigställa alla junileveranser, lagt upp massa nytt och inkommandei webshopen, fotograferat, målat, packat beställningar, fått lite nya varor, haft två öppet-dagar i butiken, levererat produkter och uppdaterat min företagslogga. Känner mig på gång och det tänker jag bevisa! Förutom mycket jobb så har jag även hunnit med lite häng på stranden med Josefine, hennes kiddos och sambon. Jag har tränat, haft pizzanight med Patrik, legat på soffan och så har vi gjort något som jag tänkte berätta mer om alldeles snart!

24 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 22”

  1. Ja, den har varit så härlig jämfört med vårens intensiva veckor 😉 Tack snälla, visst blev den fin 🙂

 1. Härligt vännen att du känner att du hinner med 🙂 Vad är det mer för spännande ni gjort tro, nyfiken jag blir <3 Hoppas du får en toppen start på nya veckan, nu kör vi 🙂

  1. Ja, det känns så himla skönt att vara ifatt 🙂 Kul att du bli nyfiken, kika på nästa inlägg <3 Kram på dig fina! 🙂

 2. Men så härligt att du kommit ikapp en del och prickat av saker från din att-göra-lista 🙂 Så himla skönt när man får pricka av ytterligare en sak från sådana listor

 3. Haha förstår att det kändes som du hade massor av tid nu när plugg inte tar så stor del av tiden 🙂 Så härligt alltså <3 Kram

  1. Ja verkligen 🙂 Vad kul att du också drömmer om att bli egenföretagare, kör hårt säger jag! 🙂

 4. Vad skönt med friheten från plugget och att du hunnit med både mycket som har med jobbet men också det vardagliga! Det där som du snart ska berätta om, är det vad jag tror det är???? 😀 Såååå underbart du har haft det!

  1. Ja sååååå jäkla skönt att det är över!! Haha, ja du visste ju redan så du kommer inte bli överraskad!! 😀 Verkligen!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *