JULY TAG

Månadens färg: Creme-vitt och mörkgrått. Tänk hur man kan fastna för alla såna där jordnära kulörer och sen bara bli helt fast. Jag älskar det och jag älskar kombinationen av dessa varma toner, det känns hemtrevligt, hållbart och framför allt tidlöst att använda i både inredningen och genom nyanserna i garderoben. Lite extra förälskad är jag i den mörkgrå färgen som hittas i ERNST stengodsserie, den är verkligen helt fantastisk.

Månadens favorithändelse: Att jag fått mina första utländska kunder på besök i butiken hela vägen från Holland, vi har varit på 30-årsfest x2, sambon har gått på semester, att jag sovit under bar himmel med min bästa väns ena kiddos, att det verkligen har varit sommarvarmt och att jag har hunnit beta av åtminstone tre platser som jag velat besöka i sommar.

Månadens dryck: Sommardrinkar och riktigt kall öl.

Månadens produkt hos StyleMood: Tekoppar och skålar i både vitt, ljusgrått och mörkgrått från ERNST, strandväskor, klämspottar och såklart även kuddfodral som alltid tycks gå hem oavsett säsong!

Månadens detalj: Mina sandalett-solbrända fötter som gör att de är så otroligt attraktiva just nu. Den brännan är helt galen och inte blir jag av med den heller!

Månadens accessoar: Strandväskor har verkligen varit månadens accessoar och solhattar, vilket har märkts på kundernas köpval dessutom. Jag var till och med tvungen att knipa mig en strandväska själv, även fast att jag aldrig hinner gå på stranden.

Månadens middag: Vi har ätit så himla mycket gott och varit bortbjudna på middagar en hel del, så jag måste säga att det är så svårt att välja. Men Surfers-mat slår det mesta och så även grillat!

Månadens favoritpodd: Jag har lyssnat en hel del på P3 Dokumentärer, sommarprat och såklart även Fredagspodden som är min gamla hederliga favoritpodd. De har alla levererat en hel del bra material denna månad, så lite inspiration till er som behöver podd-tips.

Månadens upptäckt: Jag kan tydligen odla tomater och har nu sex plantor som det kommer nya små körsbärstomater på varje dag. En annan upptäckt denna månad är att jag inser att jag har kommit väldigt långt på ett års tid med företaget, vilket känns fantastiskt att bli påmind om av både vänner och resultatanalyser.

Månadens projekt: Att plantera om alla mina plantor och skaffa en snygg växthylla, hålla igång träningen hela sommaren och att sälja, sälja, sälja.

Månadens träningsövning: Väldigt svettiga powerwalks i ökenhetta på Södra Hällarna. Som jag kämpat, svettats, pustat och samtidigt njutit av de brutala träningsrundorna under hela juli.

Månadens längtan: Att ha en egen trädgård, veranda, altan eller balkong. Det är en helt annan frihet och något jag längtar så himla mycket efter att faktiskt få ha själv.

Månadens bästa beslut: Att söka en deltidsanställning att ha under höst, vinter och vår för att ha lite extra inkomst, men vi får ännu se vad det blir. Och att jag har bestämt julens kollektion, alltså den kommer bli så rackarns snygg och kan knappt bärga mig till dess att jag får fota allt och släppa prylarna i webshopen i höst!

Månadens bästa köp: Växthyllan och förhoppningsvis plaggen som kommer från H&M i veckan! Var tvungen att bara unna mig något efter att ha slitit mig igenom våren och med insikten om att jag återigen jobbar mig igenom en hel sommar med endast några ynka söndagar som ledigt.

Månadens tre bästa blogginlägg: Det har handlat en hel del om företaget denna månad av den enkla anledningen att jag jobbar väldigt mycket just nu men det verkar ha varit uppskattat med en summer update. Dessutom har ni verkligen gillat mitt inlägg om min alldeles egna butik och mina snapshots inlägg som vanligt.

Månadens uppfyllda mål: Försäljningsmålet för månaden nåddes med två dagars marginal, men har ytterligare en bit kvar innan jag nått mitt totala säljmål för sommaren och denna värme har verkligen påverkat både besökare och köpbeslut de senaste två veckorna, så hoppas det trappar upp lite sista högsommarveckorna. Andra mål som blivit uppfyllda är träningsmålet och målet med att hinna njuta av långa kvällar, solnedgångar och umgänge. Shoppingförbudsmålet, not so much tyvärr men jag kommer igen i augusti och slutar spendera då.

41 svar på ”JULY TAG”

  1. Tack! Nej precis, leva ska man ju göra och tyvärr styr ekonomin det så behöver ha en deltidstjänst medan företaget ännu utvecklas. 🙂

 1. Men har det inte varit en helt galen kanonmånad?? 🙂 Juli 2018 glömmer man inte i första taget 🙂 Min strandväska är med mig var jag än går s å det håller jag verkligen med om 😀 Hoppas du har en fin kväll, kramar

  1. Jaaa det har varit så varmt och skönt men tråkigt när man inte riktigt får njuta av det 😉 Men eller hur, man lär minnas denna sommar förevigt! 🙂 Det kan jag tro, sååå fint också! 😀 Kram på dig!

 2. Det är alltid bra att stötta upp lite. Kul kanske att få göra något annat också genom att ha en deltidsanställning. Hoppas du hittar något riktigt roligt, något du brinner för. Bra månad du haft 🙂

  1. Ja precis, det är det. Absolut, bara det blir lagom och att prio ändå kan ligga på företaget. Tack snälla för pushen!! 🙂

  1. Det var underbart, vill göra det fler gånger 🙂 Ja du får muta med något så hänger hon säkert med 😉 Ha det så bra fina du!

 3. Sv; ja, det behövdes verkligen regn i det här uttorkade landet som vi har just nu. Hoppas att det kommer mer! Det får även mullra lite från himmelen då man väl är inomhus 😉

 4. Vilken härlig lista 💕 så skoj med kunder utifrån vännen. Är allt lite besviken att vi inte hann med dig sen efter att ha letat fel 😂🙈 men blir fler gånger. Njut vännen av att få bo på den vackra ön året om. Vem vet kanske en dag att man kan det… kram 🤗

  1. Superhärlig och så kul att göra den varje månad <3 Det förstår jag och det är jag med, hade ju varit så kul att träffas men det blir en annan gång fina du! 🙂 Det gör jag och ja, tänk du också kanske gör det en dag. 😉 Kraaam

  1. Du är ju för söt, tack!! 😀 Ja, den har varit härlig men värmen tog udden av försäljningen tyvärr 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *