RUTINER SOM SKAPAR VÄLMÅENDE

Varje morgon börjar jag med en powerwalk. Jag går fort, svettas, marken dallrar framför mig av hettan och vyerna på min träningsrunda är fantastiska ut över havet. Det är fint att kunna börja varenda morgon likadant, jag älskar min morgonrutin och att träna ger mig harmoni, så den är så viktig för mitt välmående. Det är en egen stund där jag kan släppa stressen, komma på nya idéer, bearbeta mina tankar, vara kreativ och lösa problem som jag stöter på i mitt alldeles egna jobb. Det finns så mycket som jag har kommit på längs mina träningsrundor och ett exempel är det här med hur jag blev med fysisk butik, eftersom allt faktiskt började kring en snilleblixt om att ha en popup-butik förra sommaren. Tänk vad en lite idé kan skapa och tänk hur viktigt det är att ha rutiner som gör att man får må bra och låta sin kreativitet komma ut. Jag har verkligen hittat mina.

28 Replies to “RUTINER SOM SKAPAR VÄLMÅENDE”

 • Åh vad härligt! Jag ska passa på att ta långa promenader nu när jag har ledigt några dagar och inte jobbar så oregelbundet.

 • Vilken underbar start på dagen! Jag hade tänkt starta min lördag med en löprunda. Istället sov jag en timme till istället. Det var verkligen inte fel. 🙂

  • Verkligen, det är precis som jag vill ha det! Låter härligt, sömn behövs ju det med! 😉

 • Det låter som en riktigt härlig morgonrutin 🙂 Jag hade liknande när jag fortfarande bodde hemma, började dagen med en långpromenad med hunden men sen flyttade jag in till stan, här finns det inga bra promenadstråk och jag tycker det är så tråkigt att bara gå runt och runt i stan. Önskar så att jag kunde ha en sådan rutin igen, det är så himla härligt 🙂

  • Det är det verkligen och jag mår så bra av den 🙂 Det förstår jag, men man får hitta vägar som går lite avsides så man kan njuta av promenader ändå 🙂

 • Så himla fantastiskt när man hittar sådana rutiner! För mig är det stallet och när jag tränar som gör att jag mår bra 🙂

 • sv: jamen precis 🙂

  härlig bild, planen var att jag skulle köra pw varje morgon så började i tisdags och slutade även i tisdags de var alldeles för varmt haha 😛

 • Så viktigt med rutiner. Ser ut som en dröm den där stigen men antar att det är På Gotland.
  Svar: Ja mycket bad blir det. Åh nej din stackare, jobba hela denna fina sommaren, hoppas du har hunnit njuta något i alla fall.

  • Verkligen och ja, det är klart att det är här ifrån ön 😉 Så himla härligt! Åh, vad skönt för dig och ja, tyvärr måste man ju som egenföretagare slita lite extra på sommaren och därför blir det ingen ledighet, men jag får njuta på kvällarna istället 🙂

 • Tycker att ut o gå får ja tänka i fred som ja brukar säga ha ha ja men fundera o sådär
  ja det är synd för just nu kan ja inte promenera så jobbigt längtar efter en pw
  kramar till dej

  • Ja, det är så härligt att ut och gå 🙂 Förstår att du inte kan det just nu, men hoppas du kan det snart. Kram!

 • Jag är så imponerad att du orkar starta dagen så 😛 Själv vill jag vakna till liv innan jag ger mig ut men då är det redan för varmt 🙁 Längtar till hösten för då ska jag ge mig ut igen 😀

  • Haha tack snälla du och ja, vissa vill ju vakna till på annat sätt först 😉 Det förstår jag, lär vara skönare i luften då 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *