SÅ MYCKET DRÖMMAR

Det blir lite glesare mellan inläggen just nu eftersom jag inte kan få ihop tiden i min livskarusell riktigt, men jag är nöjd om jag ändå lyckas svara på alla era kommentarer, kika in hos er och slänga upp ett inlägg med åtminstone lite sådär bra kvalité varannan dag. Sommarvärmen fortsätter och jag ser till att njuta på mina lediga stunder på kvällarna och vi ska bland annat ut och käka med Patriks syskon och pappa imorgon på bästa Surfers och senare i veckan blir det middag med brorsan i hans nya hus (som ligger ett, eller okej kanske tre, stenkast från min butik). Han köpte huset av farmor och farfar i vintras och bor i det sedan en månad tillbaka, vilket känns lite extra roligt eftersom det då går vidare i släkten och nu ska vi få se en hel del av vad som har gjorts om och grejats med.

Det kliar i mina fingrar med om att få göra om och att ha möjligheten att få pyssla med sitt egna hem. Så mycket drömmar och så mycket som man vill förverkliga, men tills den dagen vi köper något eget får jag helt enkelt nöja mig med att plantera om lite tomatplantor i lerkrukor för att ha i vårt enda fönster, spara pengar på ett inredningskonto och sukta efter våra vackra arvegods till möbler som står på förvaring så länge.

39 Replies to “SÅ MYCKET DRÖMMAR”

 • Stressa inte över bloggen :* Nu under sommaren så går statistiken ner ordentligt, speciellt när det är så här fint väder. Bättre att fokusera på andra saker och köra igång mer ordentligt till hösten 🙂

  • Nej jag vet, det kommer igen sen i höst som du säger och jag har ju som mest att göra på sommaren medans alla andra är lediga, så det blir som det blir :*

  • Ja, verkligen så svårt! Det är verkligen smart att ha, så man kan buffra lite så länge 🙂

 • sv: jamen de tkr jag verkligen att du borde göra hehe 😛

  längtar verkligen tills jag flyttar hemifrån och kan börja pyssla med inredning och sånt hehe 😀

  • Ja, haha! 😉 Det förstår jag, det är ju så kul att få hålla på med inredning och grejer! 😀

 • Tycker det är så bra att du tar dig tiden att njuta av ledigheten när du har den! Det är okej att bloggen halkar efter lite 🙂

  • Ja det tycker jag med, man måste tillåta sig att njuta och strunta i ”måsten” ibland 🙂

  • Ja, det är det verkligen och så hoppas man att man får göra verklighet av det en dag förstås 🙂 Kram och må gott!

  • Ja, det behöver man för att hinna leva lite också, när man ständigt jobbar 🙂

 • åh ja hade blivit galen ja som älskar flyta runt fixa o greja . har ni en etta eller för det inte finns flera fönster?
  har du kollat på hon på instagram som har så fint i sin etta ? 31 kvadrat heter hon kolla in=)

  • Ja det blir man lite smått, man vill ju få fixa och göra i ordning… Ja, precis det är ännu en etta vi bor i. Ja, henne har jag koll på, följer henne tror jag faktiskt! 🙂

 • Vad kul att din bror köpt hus från er farmor och farfar 🙂 Min bror gjorde likadant, så himla kul med ett hus som går i släkten, känns lite extra speciellt då.

 • God morgon 🙂
  Förstår att din tid inte räcker till och jag tycker det räcker att blogga ibland på sommaren 😉 Man vill hinna njuta av allt som hör sommaren till också <3 Ja det ska bli så skoj att ses, kikar in hos dig i helgen tänkte jag 🙂 Kram och ha en underbar dag fina <3

  • Godmorgon 🙂 Ja, min tid försvinner fort och ja det tycker jag också, man måste ju få leva med 🙂 <3 Åh, jag antar att ni inte hann komma förbi igår, men hoppas att ni har haft en fantastisk vecka här på Gotland 🙂 Kram fina du <3

 • Men åh så mysigt med något som går i släkten så! Lite avis på dig med egen butik o allt! Så är det ibland man får inte alltid ihop livskarusellen, det viktiga är att man fokuserar på rätt saker!
  Svar: Jamen ja! Vi hade en supertrevlig stund. Så kul att få träffa lite nytt folk!

  • Ja, det är verkligen så fint att det går vidare! 🙂 Hehe, förstår det, det är ju himlans roligt och jag är så glad att jag kan ha det så! Nej och precis, viktigt att fokusera på det man mår bäst av och som ger energi då 🙂

 • Åh fina du! Håller med, som vi skrivit i våra mail, jag är också såå sugen på att hitta ”vårat hem” fixa det som vi vill ha det och bara dona och vara 🙂 Tänk så underbart <3 Och håller även med om bloggen.. det får bli lite varannandags-bloggning n under sommaren så tar vi nya tag sen 😉 Stor kram till dig

  • Jaa men precis, som vi har skrivit så är det ju det där man vill få ta del av och få göra till sitt egna 🙂 <3 Haha, vad bra att du håller med, det blir så på sommaren och så hoppas vi att vi kommer igen bättre till hösten igen 😉 Stor kram tillbaka!!

  • Ja, man vill ju det, bara göra allt till sitt egna liksom! 🙂 Visst är det väl så, sommaren blir ju en tid som spenderas mer utomhus och borta oftast 🙂

 • Livet går före 🙂 Inte alltid man hinner med allt som man vill. Även jag känner att man ibland skulle vilja ha fler timmar på dygnet. Jag upplever det som att det problemet är större på sommaren än på vintern. Smart att redan nu spara undan pengar. Hoppas ni snart kan flytta till ert drömboende 🙂 Kram

  • Ja det gör ju det 🙂 Och precis, jag upplever också att det problemet är större på sommaren 😉 Man får drömma så länge 🙂 Kram!

 • det blir så ibland att livet kommer emellan och det är helt okej att det är så vännen 🙂 <3

  sv; vad kul att du gillade tipset 🙂

  ja det är galet att värmen fortsätter att hålla i sig 😮 ja jag njuter och har det bra. har fått semester nu, så jag klagar inte 😉 dock skulle det behövas regn. är så otäckt med alla bränder 🙁 hur har din vecka varit vännen? 🙂 kramar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *