SNAPSHOTS FROM WEEK 29

Vecka 29 bara sprang iväg och jag började den genom att sova över en natt hos min bästa vän. Jag och hennes (snart) 5-åriga son sov ute under bar himmel och sånt ger mig alltid en sån himla fantastisk frihetskänsla, gjorde det nämligen jämt när jag var liten och sov på balkongen hela somrarna om det gick. Äventyr sådär mitt i sommaren! Veckan har sedan bestått av en hel del jobb, med kundbesök hela vägen från Holland till min lilla butik, mentala hinder att kliva över och mycket presenter att slå in och leverera. Vi har även varit på 30-årsfest x2 (för samma person), jag har tagit lite extra långa promenader och behövt beställa nya träningsskor som jag ska hämta imorgon. I söndags kom vi äntligen ut till Patriks familjs lantställe och spenderade i stort sett hela dagen därute, vilket var härligt. Nu är nya veckan igång, jag jobbar på och min semesterfirare till karl börjar komma in i semestermood och rätt dygnsrytm efter de senaste veckans jobbnätter. Skönt! Vi får se vad veckan bjuder på!

56 svar på “SNAPSHOTS FROM WEEK 29

  1. Verkligen, det känns stort när man får utlandsbesök av någon som hittat ens lilla butik via Instagram 🙂

 1. Kul med besök från Holland i din butik! Otroligt! Kanske kommer att komma många turister därifrån nu till dig 🙂 Woop woop andra semesterveckan här!
  Svar: Jamen visst är det, pannlampa är en väldigt bra uppfinning tycker jag. Gillar när det är kvalité med!

  1. Ja, superkul med utlandsbesök i min lilla butik, det känns stort! 🙂 Ja, det hoppas vi på!! 😀

  1. Det var verkligen så härligt och haha, äh då, det gick så bra så utan myggnät 😉 Kram

 2. God morgon 💕 sova under bar himmel måste ju vara underbart, om vädret är som det är nu framförallt. Hoppas du mår bra raring så ses vi i dagarna 🤗 kram

  1. Goddag fina du 🙂 Ja, det var underbart verkligen <3 Hoppas du också mår fint vännen, vi ses i dagarna! 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp