VARDAGEN ÄR FIN

Vi var på en jätterolig 30-årsfest för min fina kusin igår och idag är det tårtfika på sena eftermiddagen som väntar. Vilken kalashelg! Jag jobbar på som vanligt i butiken, packar beställningar och levererar mellan vardagslivet som just nu fylls av semesterfirare, träning, kalas och mysmiddagar med karln, vilket känns så härligt! Älskar att sommaren gör vardagen så mycket enklare med längre ljusare dagar, värme och massa umgänge av återvändare till ön. Imorgon har jag min lediga dag och det ska såklart utnyttjas till fullo! Fortsätt och njut av helgen raringar!

24 svar på ”VARDAGEN ÄR FIN”

  1. Låter verkligen som du har fullt upp med kalas och butiken. Njut av din lediga dag!! Förlåt att jag inte kommit förbi under min vecka, men denna vecka har varit extremt jobbig för mig.PUSSSS!! <3

    1. Jaa, massa att göra och det gjorde jag, njöt som bara den!! INGEN FARA, men nästa ledighetsvecka måste vi ses!!! <333 PUSSS!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *