MIN ALLDELES EGNA BUTIK

– Inlägget är i samarbete med mitt egna företag StyleMood, www.stylemood.se

Dagarna flyger fram och här på öjn råder det öken-hetta. Om bara några timmar går sambon på semester, det ska bli så härligt och vi har planerat myskväll för att fira in den tillsammans. Dagarna framåt är det full fart, förutom att hålla öppet i butiken så ska vi iväg på 30-årsfest, sedan kalas på lördagen och söndagen har jag förhoppningar om att vi ska få till en dag på stranden och spendera hela min lediga dag på Fårö!

Här om dagen firade jag ett helt år som butiksägare och det kändes verkligen så rätt. Är så glad att jag valde att starta upp även en fysisk butik efter att ha skapat grunden för min webshop, annars hade jag aldrig varit här, där jag är idag. Att kunna komplettera kundernas behov och mötesplatser genom de olika försäljningskanalerna är så bra och enormt viktigt för att jag ska kunna sälja mer på sikt, öka marginaler, våga utveckla och ger mig dessutom fördelarna till att träffa mina kunder personligen, skapa en bättre köpupplevelse genom att jag nu kan ge personlig service direkt från kassadisken och även ha möjligheten att ha butiken som showroom och hämtningsplats. Jag tror på det jag gör och jag vet varför jag gör det, varför det är värt att kämpa och jag har ännu ett väldigt spännande år framför mig där det kommer handla om att utveckla den fysiska butiken ännu mer (men även webshopen såklart), byta lokal, ha ett nära samarbete med mamma och skapa ett gemensamt koncept för besökarna och att jobba mer tillsammans för att bli något ännu större! Längtar efter att få se vad framtiden har att erbjuda och framför allt, att få visa och inspirera er med min företagsresa.

42 svar på ”MIN ALLDELES EGNA BUTIK”

 1. Spännande framtid. Låter som om du har massvis med planer. Jag älskar din webshop. Älskar också att du har så snabb leverans. Mycket bra service 🙂 Kram

  1. Ja, det känns så roligt och att utveckla något eget är ju speciellt förstås. Tack snälla, vad glad jag blir att du tycker det och uppskattar min service! 🙂 Kram

  1. Ja verkligen! Och tack, vad kul att du också går i tankarna om att vilja ha något eget 🙂

 2. Fårö är så himla vackert <3 Mysigt med semester och ha möjligheten att hitta på något tillsammans. Ja jag såg att vädret är på topp där med. Så himla underbart. Förra gången vi var på Gotland för 3 år sedan hade vi 13 grader och regn en vecka så detta känns ljuvligt *haha* Kramen fina så ses vi snart

  1. Ja det är det verkligen <3 Vädret är på topp och förstår att ni föredrar den här värmen är den typiskt svenska sommaren med 13 grader och småregn jämt 😉 Haha, kram på dig och snart ses vi!!

 3. Stort grattis till 1 år 😀 Så himla roligt att det har lönat sig för dig att även ha en fysisk butik. Här i stan är det nästan som en spökstad för alla butiker stänger ner :/

  1. Tack snälla och jaaa, så himla roligt men det är nog endast för att jag är där jag är och inte har samma krav på lönsamhet som det blir när man är i Visby eller har dyr lagerlokal 🙂 Likadant här, vårt shoppingcentrum ändras om och stänger ner just nu och många av de vanliga butikerna går knappt runt. :/

  1. Ja det är verkligen en härlig känsla och det känns bra att man lyckas efter allt slit som man lagt och ännu lägger ner 🙂

 4. Tänk så mycket härligt det är nu: varmt (kanske lite väl), att din sambo får semester och ni kanske kan spendera lite mer tid ihop och så ettårs-jubileum. Grattis till dig! Såå roligt och jag är glad för din skull att du tog det steget 🙂 vi siktar verkligen på att komma till ön nästa år! Hoppas! Kram

  1. Ja, det är härliga tider nu!! TACK snälla och ja, det var så nödvändigt att ta det steget! 🙂 Så kul, hoppas verkligen att ni kommer till ön nästa år, vore superduperkul!! Kram

  1. Jaaa, sååå varmt, men jag njuter och det är härligt på sommaren 🙂 TACK BÄSTA DU!!! <33

  1. Åhh, vad kul att du tycker det och ja, jag tycker själv att den har blivit väldigt mysig 🙂

 5. är de grå bollunderläggen från grafit grå ? åh älskar alltså o tänker på grafitgrå då det är så fint gillar allt o fina bilder
  kram min vän

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *