SNAPSHOTS FROM WEEK 28

Vilken underbar vecka jag har haft! Butiken har rullat på bra och det känns som dagarna blir mer betydelsefulla eftersom mitt egna arbete är mer uppmärksammat i de miljöer där jag får möta kunder, vara serviceminded och fronta upp med nyheter i butiken, jag får ju på så sätt direkt resultat på intrycket av hela köpupplevelsen och hur nöjda kunderna är när de går därifrån med mina handstämplade kassar. Det ger wow-känsla! Förutom att jobba alla dagar så att jag kom upp i 13 dagar i sträck så har jag också hunnit med en kväll på Visbytravet med sambon och våra vänner, grillmiddag hos mamma och pappa med brorsorna och spenderade min lediga dag med att hänga med min fina kusin, ta en lunchmacka på Själsö Bageri promenera och shoppa både växter och några rea-plagg. Jag har tagit många, megasvettiga och långa powerwalks, genomfört en del bloggsamarbeten och fotograferat. En härlig vecka och nu ser jag så mycket fram emot när sambon går på semester på torsdagsmorgonen!

44 svar på “SNAPSHOTS FROM WEEK 28

 1. Vilken underbar vecka. ❤️ Jag är så glad att det går bra för dig och din inredningsbutik. 😍 förvånar mig verkligen inte så mycket som du engagerar dig. Tusen tack för din kommentar i bloggen önskar dej en härlig Tisdag finaste Johanna

  1. Det var det verkligen. <3 Åh tack snälla Moa, vad glad jag blir att du är det och tack snälla. 🙂 Ha en underbar fredag! Kramar finaste du

 2. Oj, 13 dagar i sträck är ju inte lite! Jag håller alltid på att gå sönder när jag jobbar 9 dagar i rad, haha.
  sv: Nej men vad kul att du känner till Mathilda! Nu när du säger det tror jag faktiskt att jag frågat henne om det, eftersom jag hört att på Gotland känner alla till alla, haha. 🙂

  1. Neej, men det blir så ibland! 😉 Haha! sv: Ja men verkligen kul att det dök upp någon man kände igen i din blogg, och ja Gotland är ju känt för att vara lite så 🙂

  1. Ja, det är härligt att jag hinner njuta lite av sommaren också 🙂 Vad kul och höra, ha en fin torsdagskväll! Kram

 3. God morgon vännen <3 Har börjat packa inför resan 🙂 Känns lite konstigt. Vi hade tänkt ta med vovven men hon får vara hemma, hon blir så dålig av värmen. Undra hur jag ska klara mig, varit vid hennes sida varje dag och natt sen hon kom 🙂 Men ska bli skoj att få vandra i vackra Visby igen, bara en sådan sak liksom 🙂 Så otroligt fina bilder.
  Kram och ha det bäst

  1. Åh så kul, nu är det så nära <3 Tråkigt att vovven får stanna hemma, men tur att ni ser fram emot resan ändå, och ni är så välkomna till ön 🙂 Kram på dig och ta hand om dig i sommarvärmen

  1. Ja, det är ju en annan upplevelse, både för dom och för mig och jag har chansen att visa mer service än bakom datorskärmen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp