KÖP STYLEMOOD’S JULKALENDER

– Inlägget presenteras i samarbete med mitt egna bolag StyleMood AB –

Äntligen är den här för förbeställning, StyleMood’s julkalender för 2022! Hälften är redan sålda efter att den bara legat ute i några dagar vilket känns helt otroligt, så vill passa på att tipsa er också innan det är försent! Vår julkalender innehåller 24st färdiginslagna och numrerade paket fyllda med inrednings-överraskningar från vårt hållbara, tidlösa och noga utvalda sortiment! En julkalender med inredning, det kan inte bli bättre!

Det gömmer sig så mycket finheter i årets kalender och jag själv kan knappt bärga mig för att få se kunderna börja öppna den, det är en fröjd varje år i december att få följa de som lägger upp och visar innehållet på sociala medier eller hör av sig efteråt om hur mycket de älskade julkalendern och produkterna. Varje år får jag frågor redan på våren när de får lägga förbeställning på årets kommande kalender, och jag själv börjar ju själva planeringen och inköpen till julkalender i februari redan. Det är verkligen ett sånt projekt och jag är så tacksam över dess spridning, vi skickar julkalendern över HELA Sverige (har även skickat till Norge, Danmark, Tyskland och Finland tidigare år), och älskar när jag får höra hur någon säger att de unnat sig vår julkalender och att det var deras bästa julkalender någonsin eller att de inte kan vänta tills de får beställa nästa års.

En del av er här har köpt den tidigare och vissa har redan beställt årets också, vilket verkligen gläder mig! Så om du också vill köpa StyleMood’s julkalender, klicka in i webshopen på www.stylemood.se och förbeställ julkalendern idag. Förköpspriset 1499 SEK (ord. pris 1799 SEK) gäller t o m 8/9, så skynda innan det är försent eller innan den säljer slut. Totalt värde på julkalendern överstiger 2599 SEK.

16 Replies to “KÖP STYLEMOOD’S JULKALENDER”

 • Så roligt att din kalender är så poppis! Jag är så himla nöjd med allt som vi köpte hos Stylemood i somras. Speciellt min nya skärbräda som får vara modell i alla mina bilder 😉 Kan inte få för många skärbrädor haha. Hoppas att försäljningen fortsätter att flyga fram och jag ser fram emot alla julnyheter 😀

  P.S har fortfarande två flaskor kvar och det är mindre än en månad kvar tills jag fyller så känns som att jag kommer klara detta haha 😉

  • JA det är så himla kul!! Åh vad glad jag blir att du är det och såååklart, så snygg på bilderna!!! 😀 Haha nej det går att samla på! 😉 Julnyheterna börjar poppa upp i webshopen från och med nästa vecka 🙂

   Ja men perfekt, då kommer du fixa detta!! 😉 Kör hårt!!

 • Rackarns att jag inte hann till förköpspris, men kanske jag investerar i en i alla fall 😀 Nu närmar sig nedräkningen ändå, i mitt huvud. Jag och Erik har fått en ny lägenhet med inflyttdatum 1 december. Så jag tänker på inredning dag och natt känns det som ;))))

  • Jaa det var synd! Men det finns iaf ännu några kvar 😀 Åh så roligt!! Gud vad spännande och då förstår jag att tankarna går på högvarv inför det!! :))))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *