POZEHAIR.SE

Jag har ju verkligen ändrat hår-stil i år när jag klippte av mig 30 cm hår i våras, och kortare blev det bara för någon vecka sen när jag var hos frisören för en uppdatering efter sommaren. Men innan det har jag alltid haft långt hår, i princip ända sedan jag var liten. Tjockt och fylligt har det jämt varit, om än slitet kanske, men det rimmade bra med att det skulle vara just långt och jag kände att det var ”jag”. Jag förstår att det för alla inte är självklart att kunna ha långt och fylligt hår, men nu för tiden finns såna otroligt bra metoder för att få det och Pozehair är ett företag som bjuder in till en spännande värld av just hair extensions och hårförlängningar. Deras motto är att ingenting är omöjligt och de vill ändra så att det kan bli självklart för alla, att ha långt och fylligt hår med hjälp av löshår eller hårförlängning. Pozehair har funnits på marknaden sedan 2008 och erbjuder produkter med hög kvalité, jobbar internationellt och deras hårförlängningar och hair extensions används av allt från professionella stylister till artister och kvinnor över hela världen. De jobbar för att ständigt ligga i framkant inom branschen, att växa utan att tumma på kvalité och att vara, för att de som vill göra en hårförlängning, det självklara valet. Jag är så imponerad att de kan göra sån skillnad, oavsett utgångsläge och hur enkelt det är idag att vara kreativ med sina frisyrer vid speciella tillfällen eller för en bruduppsättning exempelvis, det ger en såna möjligheter med löshår/förlängningar. Och det ser så naturligt ut, eftersom det idag finns så många olika färger, nyanser och typer av hår.

Så ett tips till dig som önskar dig ett tjockare och fylligare hår, vänd dig till Pozehair för hårförlängningar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *