LADDAR FÖR HELG

Åh vad tiden springer iväg! Hela veckan har gått i ett nafs och nu taggar vi för en underbar helg med födelsedagsmiddag för pappa och övernattning hos mina föräldrar imorgon, öppetpass i butiken på lördag, middag på Pinchos med sällskap på kvällen och hotellnatt bara han och jag.  På söndag ska vi njuta av en lång hotellfrukost, checka ut och sen direkt mot min butik för några timmars jobb innan vi kastar oss hemåt för att lägga ihop Patriks födelsedagstårta och fika med lite gäster här hemma. Ser verkligen fram emot helgen för planerna är ju helt fantastiska!

Ska njuta som bara den och försöka glömma bort pressen att jag har inlämning av uppsatser i början på nästa vecka. Det får jag ta då och det är nyttigt för mig att faktiskt våga sänka plugg-pressen en eller två snäpp, jag måste rent av bli bättre på det! Hoppas ni får en fin kväll vänner.

30 svar på “LADDAR FÖR HELG

  1. Låter som en riktigt mysig helg vännen <3 Se till att koppla tankar och måsten och njut 🙂 Viktigt så man hämtar ny energi. Kramen <3

    1. Det är det verkligen, ser så fram emot kvällen och natten på hotellet 🙂 Hoppas du får en fin helg också raring! Kramis

  2. Äntligen har jag fatt hur man ska göra för att kommentera 🙂 Härliga planer du har för helgen, hoppas den blir riktigt mysig 🙂

  3. Enkel med magiskt bild på dina härliga produkter. Wow, vad härliga planer du har för hela helgen. Låter fantastiskt! Njut av alla planer och speciellt hotellnatten och den långa frukosten tillsammans! <3

    1. Tack snälla du!! Jag njöt så mycket, helgen var verkligen mysig och jag är så nöjd! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp