LÄNGTAR LITE I SMYG

Dagarna går för en gångs skull lite saktare, men det är bara för att jag känner mig lite ensam nu när karln är iväg på fastlandet några dagar. Jag har absolut inga problem med att vara själv, jag är ju en väldigt självständig person som alltid gått min egna väg och som gillar egentid, men jag saknar direkt sånt där vardagligt som man blir bortskämd med när man lever och delar livet med någon. Så ja, jag går runt och längtar lite i smyg till fredagsnatten då Patrik äntligen kommer hem igen. Jag har fördrivit senaste dygnen med häng hos min bästa vän, jobb, försökt och förändrat bloggen till något bättre, packat massa varor, postat paket, rensat mitt lager och påbörjat planeringen av de nya lagerhyllorna som ska upp i helgen, hälsat på farmor och farfar och ätit middag hos mina föräldrar. Ska fortsätta pricka av jobb från att-göra-listan under torsdagen och sedan spendera natten hos min bästa vän och hennes familj, sen har jag extraöppet i butiken HELA helgen från fredag till söndag och det ser jag verkligen fram emot. November är en tuta-och-bara-köra-månad jobbmässigt och det känns väldigt drivande att se hur utvecklingen ger mer, både i antal beställningar, försäljningsmässigt och med erfarenhet år efter år. Om någon vecka firar mitt företag StyleMood 3 år och det är en overklig känsla (som är svindlande) när jag ser tillbaka på hur långt jag har kommit, men häftigt vad man kan göra från noll och ingenting med hjälp av ett jävla driv och en dröm. Hur är er vecka såhär långt?

32 svar på ”LÄNGTAR LITE I SMYG”

  1. Ja, tänk så länge vi följt varandra!! 🙂 Men häftigt ändå och vad bra att du älskar nya designen, TACK snälla!! 😀

 1. Kan nog inte säga det bättre själv. Längta i smyg. Älskar’t! Visst är det ibland skönt att vara lite ensamt, och är man självständig så är det ju inget problem. Men längtar lite gör man ju ändå (i smyg) =) Hoppas ni får en fantastisk dag när han kommer hem! Kram <3

  1. Haha ja, man gör ju lite det! 😉 Nej absolut inget problem, men längtar gör man eftersom man saknar någon 🙂 Det har vi verkligen haft, så glad att han är hemma nu <3 Kram

 2. Förstår dig helt ..>3
  Såklart man saknar när hjärtat är i väg 😉 Så bra han kommer hem snart! 😉
  Hoppas Du får en fin kväll 🙂

  Kramar

  1. Ja man saknar ju honom <3 Så är glad att han är hemma nu igen! 🙂 Hoppas du har en fin helg vännen 🙂 Kramar

 3. nytt o kommentera ? bättre tror ja 😀

  förtår u längtar avskyr va i från varann o det betyder inte att man klara ej själv utan ja det är bara å tort ogilla på det men idetta nu är han nog hemma igen då =) kramiz

  1. Ja precis, lite förändring här på bloggen 🙂
   Jaa, huh vad man saknar varandra så skönt nu när han är hemma igen 🙂 Kram

 4. Galet sjukt att det snart är 3 ÅR??! Du är så jäkla grym även fast det inte är någon nyhet, haha! <33

  Skönt att du ändå hålla dig sysselsatt så det förmodligen tiden har gått fortare för att du skulle få träffa Patrik igen. Och förresten så ser jag att du gjort om din blogg, snyggt! 🙂

  1. JAG VET, helt galet!! Hahah Tack desamma bästa du <33

   Ja det var skönt att ha saker att göra när han var iväg, så tiden kunde gå fortare. Tack snälla, det blev lite förändring och har småpillet kvar, men känns bättre 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *