LIFE IS TREATING ME WELL

Om vi har det bra? Gissa! Det är ljuvligt att besöka nya platser i världen och jag älskar att se länder och städer jag aldrig varit i. Vi har det alltså väldigt bra här i Marrakech, jag har bara nästan blivit såld till en gubbe för 13 kameler och behövt gå förbi ormtjusare tre gånger (ormar är det värsta jag vet), men det är ingenting jämfört med hur underbart det är och hur solbrända vi börjar bli. Vi har haft lite sämre väder idag och därför passat på att smyga omkring i gränderna kring småbutiker och shoppat lite. Älskar dessa vackra marockanska hantverk, fina keramikfat, läderväskor och alla otroliga dofter som samsas på deras smala gator där både lokalinvånarna och turister samsas för att handla. Vi är nöjda med shoppingen (och prutningen) och ska strax ta en lugn kaffepaus nere i hotellträdgården.

47 svar på ”LIFE IS TREATING ME WELL”

 1. Så härligt det verkar! Tack för att du inspirerar med text och bilder.

  (Sent) Svar: Tack för orden du lämnade till mitt inlägg om artistens bortgång.

  Kram

 2. Åhh vilka fina bilder! Jag hade tagit en omväg om jag hade sett en ormtjusare. Fy det ryser i mig av blotta tanken att behöva gå förbi en sådan 🙂

  1. Tack snälla! 🙂 Haha det var det jag gjorde, ryser ännu vid tanken på att de fanns där 😉

 3. Härligt! Jo, själv har man också hållt på att bli såld fast då i Egypten. Tur att man har starka viljemän som kan hindra det bredvid sig haha 😉

  Sv; tusen tack!

 4. så fina bilder. ni verkade ha en jättefin semester! 😀

  sv; ja det är kul att dom har olika teman detta året. då får man ju testa på saker man kanske aldrig skulle ha köpt annars 🙂 sötpotatiswrapsen kan jag verkligen rekommendera 😀

  jag håller med. ibland behöver man komma bort från vardagen lite. det ger oftast en lite ny energi 🙂

  jag är ju likadan så jag förstår dig absolut fina du 🙂 nu har ju jag varit lite seg igen på att svara. haha xD <3

  det är jätteskönt att jag har insett att man inte alltid kan pressa sig själv till max hela tiden 🙂 hoppas du har en fin helg vännen 🙂 kramar <3

  1. Det var det verkligen 🙂 Håller med dig till fullo, livet är betydligt mer än så för att kunna må bra tror jag 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *