MITT NYA JOBB

Ni är många som frågar om mitt nya jobb och jag tänkte att jag ska berätta lite mer, jag har ju inte ens sagt vad det är mer än att det är en deltidsanställning. Det är kul att ni är nyfikna, vissa av er undrar varför jag börjar jobba när företaget ändå gör sån utveckling, varför jag går tillbaka ett steg och blir anställd och andra vill bara veta vad jag gör. Anledningen till att jag sökt en tjänst utanför mitt egna företag har egentligen bara ett svar och det är ekonomi, man måste tjäna pengar för att överleva, för framtiden, för att kunna spara och för att få ta lån. Jag plockar som sagt inte ut något från företaget ännu, utan vill förvalta pengarna väl och ha dem till att fortsätta göra inköp, breddning av sortimentet och klokare investeringar, så min lön är lika med noll sedan jag gick hem från mitt senaste arbete för 1,5 år sedan. Jag har ju varit sysselsatt på lite andra sätt och fått in studiebidrag under våren när jag pluggade heltid bredvid mitt företag, men jag känner att jag vill fortsätta leva och kanske någon gång ibland få känna att jag har råd att unna mig, göra något speciellt eller bara kunna bjuda min karl på middag ute. Så enkel ekonomi-matematik visade att jag behövde höja min inkomst och lättast sätt att göra det är inte att plocka ut pengar i företaget, utan att ta en anställning på några timmar i veckan, se till att det passade mina prioriteringar och att huvudfokus ännu skall ligga kvar på företaget. Och ja jag hittade det.

Jag är anställd som konsult hos Academic Work men uthyrd för uppdrag på Transportstyrelsen, så det är alltså på en statlig myndighet som jag numera jobbar på, 2 halvdagar i veckan. Min anställning benämns som ”bildgranskare”, jag granskar alltså bilder som ger beslut om trängselskatt och jag tycker redan (efter tre jobbpass) att det är så kul, härlig stämning bland de som jag jobbar med och att det känns riktigt bra, just för att det är sådär lagom, inget jag behöver ta med mig hem och att jag kan fortsätta ha mitt huvudfokus på StyleMood och dess utveckling. Så glad för det, men ja mitt företag växer och har gjort enormt kliv framåt bara senaste månaderna, jag har massvis att göra vilket tyder på utveckling och har jobbat väldigt intensivt i och med höstens ökning av webshops-beställningar, men trivs så rackarns bra i livet nu och framgångarna jag har skapat för mig själv.

20 Replies to “MITT NYA JOBB”

  • Ja, det är faktiskt väldigt kul! Visst är det så, men det är svårt att förklara att man inte plockar ut massa pengar från sitt egna, folk tror att det är så självklart men det är det ju inte 🙂 Kram fina <3

 • Vilket spännande jobb du har vid sidan av 😀 Låter helt perfekt att ha något litet som hjälper till att öka inkomsten. Du är så himla klok som inte plockar ut pengar från företaget än :*

  • Ja, det är faktiskt väldigt kul och är glad att det är statligt! 🙂 Precis, man får försöka vara klok och tänka hur man bäst kan ta sig fram, för att ändå få det där viktigaste att utvecklas bredvid :*

 • Så kul att Du delar med dig! låter spännande tycker jag<3
  Du är så himla Fin, vackra du!
  Hoppas du får en toppen mysig fredagskväll 🙂

  Sv: Jag fick din kommentar 😉 *ler*

  Kramar!

  • Vad kul att du tycker det, tack snälla! <3 Ja, det känns så bra och spännande. Men åh gulle du! Ha en underbar vecka finis <3 Kramar!

 • du resonerar så bra söta du o natruligtvis bra så du hinner få ihop lite
  hoppas det kommer gå bra o fortsatt lyckad jobb grej kul du ville berätta kramar

  • Tack snälla för att du tycker det och ja precis, man får försöka göra det bästa av det 🙂 Kramar

 • Ditt engagemang och driv är beundransvärt! Hoppas att du kommer att trivas på nya jobbet.

  Svar: Tack, vad roligt att du gillade mina handgjorda halloweenkort!

  Kram

 • Du är verkligen såå duktig 🙂 redig och så framåt. Heja dig! Perfekt med ett litet deltidsjobb sådär vid sidan om och så roligt att du trivs redan 🙂 Och så roligt också att företaget går så bra! Ska kolla in lite mer på julsortimentet sen 😀 Kram

  • Men åh tack fina du! 🙂 Och ja, man måste tänka klokt och realistiskt, så är glad att det är kul också 🙂 Det får du gärna göra vännen, massa fint! 😀 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *