NÄR FOKUSET ÄR PÅ ANNAT HÅLL

Februari och det känns som om allt stannat upp. Det är riktig lågkurva på försäljningen (vilket är läskigt pga utgifterna är desto större såhär i inköpsperioder och man hinner tänka femtioelva gånger att det kommer inte att gå) precis som alltid såhär i februari, men det handlar istället om en period där fokuset får ligga på att skapa, vara kreativ, bygga upp och liksom jobba med allt det där som kanske inte syns utåt i företaget. Man grundar och laddar för resten av året liksom och det vill jag påstå är en av de allra viktigaste stunderna på året, det är nu jag skapar förutsättningarna för morgondagen. Och snart är det ju dags att style:a om, packa upp allt nytt på hyllorna och borden och öppna upp butiken ur vintervilan, då blir det fokus på sälj igen och det är klart att jag ser fram emot det!

Och tänk vilka grejer som faktiskt ligger framför mig ännu. Jag släpper bomb på bomb angående vad året ska föra med sig, det är butiksflytt till en fantastisk lokal där mamma ska ha café intill, det är egen kollektion-lansering, det är första året som bolag och det kommer även öppnas upp för ett baby/kids-sortiment innan sommaren. Jag känner mig stärkt av det och starkare än konkurrenterna, har fäst blicken högt för målfokus och vet precis vart jag ska ta bolaget innan året är slut, och för det jobbar jag varenda dag. Fick en kommentar här om dagen om jag inte har några som helst gränser och nä, tänk om jag hade haft det? Då hade jag inte varit här där jag är idag, det är jag så säker på.

28 Replies to “NÄR FOKUSET ÄR PÅ ANNAT HÅLL”

 • Ja verkligen 🙂
  Det känns som att Februari alltid är en seg månad när det kommer till det mesta, sedan vänder det 😀

 • Vi har också jättelugnt med försäljningen nu där jag jobbar, februari och oktober brukar vara våra sämsta månader, men snart mars och då vänder det <3

  • Ja, det är alltid lite segt men man vet ju att det är så 😉 ÅHHH TACK FÖR BÄSTA PUSHEN MATILDA!! Jag tänker ge allt!!! <33

 • Så himla spännande! Den nya butiken låter magisk 😀 Då kan man shoppa lite och sen gå och ta en fika 😀 Hoppas bara inte att du har för stor press på dig själv. Glöm inte att vila också <3

  • Ja det kommer bli så himla bra och magiskt med konceptet fik och butik! 😀 Nej, press känner jag men det är också det som driver mig framåt, jag vill jämt bli bättre. Men vila försöker jag bli bättre på att unna mig <3

 • Låter ändå skönt att lägga lite mer fokus på sådant som kanske inte syns utåt, kan tänka mig att man lätt annars fokuserar på just det som syns. Så måste vara skönt och bra och lägga lite tid på allt som händer bakom företaget 🙂

  • Det är både skönt och viktigt, så är glad att fokuset byter plats ibland från olika saker i företaget så man får variation också 🙂

 • Jag blir så impad av Dig-Du är så grym!
  blir så inspirerad av människor som Vågar och kör sin grej<3

  Trist med lågkurvan men hoppas det vänder ( och det tror jag att det gör 😉 *ler*
  Vad häftigt och kul med butiksflytt 🙂

  Kramar till dig 🙂

  • Men åh tack fina Annie!!! Jag är så impad av dig med!! Det är viktigt för att må bra i längden tänker jag, att våga göra det man verkligen vill och inte bara va ”som alla andra”. <3
   Ja det är lite segt, men såhär är det alltid i februari så det är bara att stå ut 😉 Ja, det kommer bli så bra och kan knappt bärga mig alltså!! 🙂
   Kramar till dig vännen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *