DET HÄR MED HELG

Försöker njuta lite mer av de här sista ”fria” helgerna som ligger framför mig nu, för sen när jag väl öppnar upp butiken för säsongen igen så har jag inga ”helger” längre. Även om jag jobbar här hemma på både lördagar och söndagar just nu så är det ändå helt annorlunda förstås. Öppningsdatum blir lite senare i år, jag väntar någon vecka extra, men om två-tre veckor så är jag igång där ute igen. Under veckan ska jag passa på att fronta om, style:a nytt och göra plats för fler vårnyheter som kommer och så ska jag ge lite mer fokus på att bygga fler av mina egna produkter så att jag kan släppa kollektionen i samband med öppning eller strax där efter åtminstone. Nu i veckan har jag fått undan en massa mail, försäkringsoffert, pappersarbete, bokslut, momsdeklaration, bokföring för bolaget, räkningar och administrativt, så nu kliar det verkligen i fingrarna efter det mer praktiska arbetet som att bygga, skapa, fotografera och style:a.

Halva söndagen är redan förbi, jag spenderade morgonen i verkstaden med pappa bland sågspån, doft av nysågat trä och maskiner och fixade nytt material till produkt nummer två som jag nu påbörjat. Ritningen och designen är lite mer krävande än bänken/bordet som jag gjorde förra veckan, men det är så kul längs vägen, framför allt att se hur allt går från skiss till dess att produkten står färdig. Håll ut jag ska ge er en tjuvkik snart igen!

20 svar på ”DET HÄR MED HELG”

  1. Tack snälla du!! <3 Det har den varit 🙂 Hoppas du haft en fin start på veckan 🙂 Kramar!

 1. Åh, förstår verkligen att det måste vara så kul att se resan från skiss till färdig produkt 🙂 resan är ju värt lika mycket som när det finns färdigt och går att ”ta på ” sen 😀 Så spännande att se sen! Kramis

  1. Ja, det är verkligen så spännande och roligt att få skapa sitt egna hela vägen! 😀 Hoppas det ska bli omtyckt av andra också förstås 🙂 Åh vad kul att du tycker det! Kram

 2. Men åh! NJUT av helgerna så länge dom ”varar” =) Var ligger din butik btw?? Känner att det är ju definitivt ett stopp jag måste göra när jag kommer hem nästa gång =) kram <3

  1. Det gör jag verkligen! 🙂 I västergarn ligger min butik, vore såååå kul om du ville kika förbi!! Kram <3

 3. Kan du inte skriva ett inlägg om hur du får motivation till att gå upp på morgonen. Jag förstår att det underlättar när man älskar sitt jobb men du får allt att låta så positivt hela tiden. Jag tänker att någon morgon måste du väl också vilja dra täcket över huvudet? När man som oss två aldrig är ledig så kan jag ibland känna att det är kämpigt då man konstant måste prestera :/

  1. Självklart kan jag skriva det, tack för att du frågar, ska verkligen försöka svara på det i ett eget inlägg 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *