SNAPSHOTS FROM WEEK 6

Jag hann med massor av administrativt arbete under vecka sex som precis passerat och det kändes så skönt att kunna bocka av både bokslut för firman, momsdeklaration, bokföring för bolaget, skattefrågor, betala fordonsskatt och räkningar, justera några inköp och upplägg av nya Ernst-produkter i webshopen. Det administrativa är ju det som håller ihop hela företaget, det arbetet som inte riktigt syns utåt på samma sätt till kunderna, men som är det absolut viktigast för att allting ska fungera när man driver företag. Har skrivit flera samarbeten, fotograferat och köpt in ytterligare lite till butiken nu inför säsongsöppningen dessutom. Utöver allt jobb för företaget hann jag även med att jobba 6 pass på Transportstyrelsen, hämta hem min egna bil, mysa hemma med filmkväll, ha romantisk fredagsmiddag med karln och en flaska rött, 6 powerwalks på halkiga vägar, en hämtpizza-kväll med Patrik och hans familj, en söndagsmorgon i verkstaden med pappa för att fixa fram trä och material för projekt nummer två till min kollektion och så har jag hunnit bygga ihop grunden av möbeln. Effektiv är mitt andranamn men känner också vilket driv jag har just nu så det underlättar vardagen när det är många bollar i luften. Den nya veckan kommer bli ännu mer intensiv men jag ska planera in återhämtning med en dag i soffan sen till helgen för att ta igen mig lite!

16 Replies to “SNAPSHOTS FROM WEEK 6”

 • Åh det lät som en bra vecka, så skönt att kunna bocka av en massa punkter 🙂 Och så fina bilder med. Hoppas din vecka börjat bra. Kram

  • Ja så himla skönt! 🙂 Tack snälla du, hoppas du har en mysig alla hjärtans dag finis! <3 Kram

 • Du är helt otrolig Johanna! Alla vet inte vilket engangemang och mentalitet man måste ha för att kunna driva ett företag som du gör. Du bara växer för varje dag. Är så glad över att få följa dig och se hur du och ditt företag utvecklas. Sluta aldrig göra det du brinner för, det syns att du älskar ditt jobb. Jag vet att du lägger ner oerhört mycket arbete ❤️ Finaste du

  • Men åh bästa Moa, tusen tack för din finafinafina kommentar, den värmer verkligen!! <3 TACK vad glad jag blir att du ser mig och arbetet jag lägger ner. <3

 • Oj va fint

  Du när man fakturerar för ett företag för samarbeten ja vet inte hur man gör
  Har du något gratis eller måste man betala och hur man gör
  Nu färdig med mitt första betalda de säger ok nu kan du fakturera m vet inte hur ja gör

  • Tack så mycket! 🙂 Du måste vara företagare för att få fakturera, annars behöver du gå via faktureringsföretag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *