NÄR MAN FÅR TILLBAKA TID

Känns som det är många bollar i luften nu! Jag har jobbat med inköp av produkter till det babysortiment som jag tänkte lansera inom kort och har börjat lägga upp produkterna i webshopen för att kunna göra de synliga när de är dags. Dessutom så har försäljningen börjat rulla igång igen och jag packar beställningar, vilket känns både skönt, kul och peppigt på en och samma gång efter den vanliga februari-dippen! Min kollektion behöver få lite timmar och omsorg för att fortsätta byggas på efter att så mycket annat kommit i vägen och jag tänkte se till att åtminstone de mindre möblerna finns i ett flertal inför öppningen av butiken nästa vecka. Försöker även hjälpa mamma med att spåna på eventuell tapet till nya butikslokalen, val av färg och väggpanelens utseende, så tankarna far och flyger åt olika håll.

Idag började jag dagen med att ta några timmar ledigt, tog en powerwalk i morgonsolen (men det var bitande kallt), pussade på karln som kom hem efter nattjobb och drog sedan iväg till min bästa vän för en fredagsfrukost tillsammans. Så skön start på en fredag! Dessutom blev den ännu bättre då jag fick sms om att mitt eftermiddagspass på jobbet blev inställt och jag helt plötsligt fick en hel fri eftermiddag att ta till vara på och hinna ikapp med StyleMood’s inkorg och andra företagsgrejer. Ibland har man verkligen tur, så skönt att bara få tillbaka lite oväntad tid när man som mest behöver det!

Ikväll blir det bowling (typiskt afterwork) med karlns pappa och brorsa, sedan ska vi nog ta oss ut tillsammans allihop på stan för att käka middag. 

18 svar på “NÄR MAN FÅR TILLBAKA TID

  1. Efter att ha varit inne på ett flertal bloggar så inser jag verkligen varför din blogg är en av mina favoriter. Din blogg ger mig verkligen motivation, ger mig kämpar glöd och jag får helt enkelt en massa bra energi efter att ha varit här inne och läst! Det är mycket tack vare dig som jag valde att bli Dogwalker igen. Kunde du ha ett extrajobb och hinna med allt som du gjorde så kunde jag också det. Man måste bara våga ta första steget och nu älskar jag att ha något annat vid sidan av mina sociala medier 🙂

    1. Åh vilken fin kommentar och så glad jag blir att du känner så! TACK <3 Vad kul att jag kan inspirera och motivera genom min blogg. Tycker det låter så bra att du valt att bli det igen, så duktigt och se det som en del av hela ditt företagande. Alla inkomstkällor är bra och jag hejar på dig, det vet du!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp