NÄR MAN TROR ATT MAN SKA BLI TOKIG

Herregud alltså. Så många timmar som jag lagt på bokslutet senaste dagarna och mitt i röran desperat känt att ”nä fan nu slänger jag ut datorn genom fönstret”, kliat mig i huvudet och typ velat gråta floder för att man trots enormt noggranna undersökningar inte hittar ”problemet” någonstans som gör att siffrorna inte stämmer. Ni ska bara veta vilka känslor det framkallar, svär och muttrar så mycket och sen om någon vecka så bara VIPS, kommer lösningen till en och så har man löst det. Samma visa varje år och lättnaden är obeskrivlig sen i sin tur då man vet att det är ett år kvar till man behöver känna såhär nästa gång. Ska bara komma dit nu, men jag jobbar på det. [update 19:56 – tror banne mig att jag löste allt nu, lättnaden är total!]

Vad händer annars då? Restriktionerna släpptes idag men vi håller oss fortsätt lugna här hemma (med tanke på att så många i närheten är sjuka just nu) och på något sätt gillar jag vår nya rutin med mer hemmahäng än vi någonsin brukar ha, jag använder fler av veckans dagar till att jobba fokuserat hemifrån och att slippa det där ”kravet” på socialt umgänge för en stund. Jag har verkligen blivit en liten hemmaråtta, jag som alltid for runt och var överallt jämt förut värdesätter just detta så mycket (längtade ju att få vara hemma en hel dag förr) och det gör att jag känner mig mer lugn och harmonisk dessutom. Känner ni likadant? Trevlig kväll så hörs vi snart igen, KRAM!

16 Replies to “NÄR MAN TROR ATT MAN SKA BLI TOKIG”

  • Nej det är kul när det är rätt men är det fel är det så jobbigt 😉 Det gjorde det tillslut<3

  • Ja en sån lättnad när man rynkat pannan och försökt fatta i flera dagar 😉 Visst är det mysigt! Kram <3

 • underbar kruka
  åh hoppas du löste allt jag är liknade när inget blir som det ska va
  nepp hemma det mesta med nu fick vi ju covid men ska ta en tredje o min son tog tredje idag

  • Tack snälla! Ja det blev rätt ett tag och sen fel nu igen, men det ordnar sig. Åh hoppas ni kryat på er!

  • Det fixar du!! 😉 Det är kul när allt är rätt men blir en liten justering fel så kan det krävas lite mer tålamod, dock ordnar det sig alltid 🙂

 • Skönt att du hittat lösningen. Alltid jobbigt när det kör ihop sig. Jag håller faktiskt med, trots att restriktionerna har släppts återigen kommer jag vara fortsatt lugn och inte umgås med så många och fortsätta den vardag jag levt så länge nu. Bättre att vara på den säkra sidan, speciellt när man har ett litet barn att ta hand om. <3

  Svar; tack för dina stöttande ord kring inlägget om att jag saknade min hund. <3

  • Ja så himla skönt när det ordnar sig! 🙂 Vad skönt att du tänker lika, och ja det känns bäst tycker jag. <3

  • Ja det är det verkligen, så förstå min lättnad när det löste sig efter några dygns tänkande! 🙂

 • Känner absolut likadant och är definitivt en hemmaråtta. Folk som uttrycker att de ska fira att restriktionerna släpps är svårbegripliga för mig, inte för att jag är emot släppta restriktioner i sig utan mer för att jag tycker att det är mycket trevligare att umgås några få (eller allra helst bara Erik) runt en tekopp liksom.. hehe

  • Vad skönt att vi är flera! Eller hur, kände precis likadant, jag är ju helst själv med Patrik och ser filmmaraton eller lagar god mat eller umgås med någon av mina bästa vänner. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *