SNAPSHOTS VECKA 6

En riktigt långsam vecka men jag har fått gjort sånt som verkligen lättat mina axlar och det känns skönt. Bokslutet är färdigt, årsredovisningen snart också och det är en enorm lättnad. Har även målat möbler som ska ut till försäljning nästa vecka, suttit med sista stora slutbeställningarna inför sommarsäsongen och hunnit sitta ner och läsa lite. Dessutom har lagerstädningen fortsatt (till pappas lycka, har ju största delen av lagret i garaget) och jag har verkligen kommit framåt, snart är hälften ordentligt gjort och sorterat på nytt i hyllsystemet, produkter som har utgått (alltså stilmässigt) har skänkts iväg för att inte ta onödig plats och massor av kartonger har slängts på återvinningen. Vilken befrielse! Har löptränat i vanlig ordning och så har vi tränat på gymmet två gånger, haft riktiga myskvällar med goda middagar och godisskålen under helgen, betat av Transformers-filmer en efter en (fråga mig inte hur detta kommer sig, det var första gången för mig och Patrik är nog mer än nöjd att jag faktiskt äntligen sett dem, hehe…) och så har jag packat beställningar och genomfört flera planerade samarbeten under veckan. Butiken har varit öppen i dagarna tre så det har jobbats även där och i webshopen har några första varor som är på ingång nu för våren lagts upp för förbeställning. Släpper mer så fort jag vet att leveranserna är på gång, det är så mycket förseningar ännu eftersom hela hösten var efter, så vågar inte släppa på för mycket innan jag vet att varorna verkligen är på väg i de preliminära leveransveckorna som är nu vecka sju-nio.

Går i alla fall med lätta steg in i vecka sju och ser fram emot mitt nya objektiv som äntligen har skickats! Och så hoppas jag att det rullar in lite nya varor så jag har massa fint att fota. Så länge får ni njuta av veckans bilder. KRAM

24 Replies to “SNAPSHOTS VECKA 6”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *