PÅ MÅNDAG SKA JAG FIRA

Hur kom vi ens hit, dagarna bara flög iväg och det är redan lördag och för mig och mitt företag den näst sista dagen på högsäsongen. Jag har drivit fysisk butik i ett år nu. Det är alltså 365 dagar sen jag bestämde mig för att köra året runt med öppet på helgerna och bestämde mig för att det skulle vara värt att offra varje helg för att komma framåt, stå där och frysa i min oisolerade kalla butik under vintern, slita med marknadsföringen för att nå ut till gotlänningarna och utveckla mitt till en början helt onlinebaserat företag till något mer fysiskt och verkligt. Och nu, vilken utveckling att se tillbaka på, ta lärdom av och föra med sig inför kommande säsonger. Jag är så laddad och tror verkligen på framtidens koncept, sortiment och säljutvecklingen. Ni ska bara veta hur grym julen blir!

Efter helgen ska jag fira med bubbel med min karl. Jag ska fira att jag har drivit butiken i ett år, att jag har klarat en hel sommar helt själv med 6 öppetdagar i veckan, att jag gjort såna framsteg både i webshopen och med försäljningssiffrorna överlag under hela våren och fram till nu och för att jag bara är så jäkla värd det. Det är slitigt, jag gråter för att det känns hopplöst emellanåt, jag offrar massor av tid, jag behöver leva snålt för att inte ta ut någon inkomst, jag blir gråhårig när leveranserna inte kommer i tid och jag kämpar dygnets alla timmar, men fan vad det känns värt det när jag nål varje mål och bevisar för mig själv att jag lyckas. Jag har skapat StyleMood.

41 svar på ”PÅ MÅNDAG SKA JAG FIRA”

 1. Det tycker jag verkligen du ska göra! Klappa dig på axeln och fira! Du är så fantastiskt duktig på det du gör 😀 Bra jobbat! Kram

 2. Vad roligt och det är något som jag verkligen tycker att du ska fira! Vad roligt att julen kommer att bli extra bra det här året i din butik 😀

  1. Ja det ska jag! Det kommer den, vänta bara så får de säkert se lite skymtar i bloggen på produkter och miljön i butiken sen inför jul 🙂

  1. Tack snälla du!! :* Och ja, precis, tänk strulet då men så värt det är när man sen lyckas vända om och få allt att fungera efter allt slit 🙂 Det känns fantastiskt! 😀

 3. Hoppas verkligen att du firade ordentligt i måndags efter ditt år. Du har gjort ett hästjobb Johanna. Galet snygg webbutik som jag shoppat i några gånger. Kram fina du från mig

  1. Det gjorde jag! 🙂 Tack snälla Kamilla för din kommentar och så tacksam jag är för att du gillar webshopen, och för att du handlar där av mig! Kram fina du, njut av helgen!

  1. DU ÄR BÄST!! Ja, så galet kämpigt, svårt men också helt fantastiskt kul, så är så glad att jag skapat butiken!!! TACK FINASTE <333

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *