SNAPSHOTS FROM WEEK 32

Och där var även vecka 32 förbi! Nu är sommaren officiellt över rent jobbmässigt, för företaget är idag den första dagen på höstsäsongen och jag har därför redan sett till att hinna börja med höstfotografering till webshop och sociala medier (några smakprov här bland snapshotsen) och fått upp åtminstone en tredjedel av alla höstnyheter på hemsidan för förbeställning. Jag började vecka 32 med att ha tagit en ledig måndag och vaknade upp bredvid min fina solkyssta karl vid min favoritstrand på Fårö, så mysigt och fridfullt. Dagen ägnades sedan åt roadtrip, frukost på Sylvis Döttrar, ett dopp i samma pöl som årets första dopp togs i och kräftskiva på kvällen. Resten av dagarna har jag jobbat i butiken, haft ett morgonmöte över datorn med ett bemanningsföretag, drabbats av aningens beslutångest angående höst och julnyheterna, kommit på (förhoppningsvis) storslagna idéer, skickat in fler jobbansökningar och bara glidit med. Försäljningen i butiken har varit bättre än förväntat vissa dagar och det känns glädjande såhär i sista sommarveckan. Höstkrispig luft har kommit in över öjn och som jag har njutit, det känns lite extra härligt och friskt och vi har haft regn i omgångar under veckan, så myskänslan har verkligen hunnit infinna sig ännu mer sen förra veckan och jag njuter faktiskt av att kunna tända massa ljus och bara vara inne. Nu säger vi hej hösttider, mindre fokus på butiken och mer fokus på att sälja online, göra inköp och genomföra massa fotograferingar av nya varor. Det känns så skönt med variation och jag är så laddad för det här!

44 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 32”

 1. Det låter väldigt mysigt, även om det känns som att hösten fort kom haha 🙂 Men idag skiner solen ändå så jag ska ut och gå en pw 🙂 Men först ska jag in på din webshop och kika 😀 Kram

  1. Ja, haha, väldigt fort men som du säger det är mysigt 🙂 Åh vad härligt och så kul att du kikar in i webshopen <3 🙂 Kram

 2. gillar linnen

  ja hösten va som att trycka på en knapp skrev ja idag
  det enda som ja säger är att det är bättre att andas renare luft liksom

  1. Jag med 🙂 Det känns skönt att andas lite friskare och krispigare luft tycker jag också.

 3. Men åh så härligt med onlinesäljning igen! Härligt med en ledig måndag tillsammans med din kära sambo, helt underbart med sådana dagar 😀

 4. Men åh vilka ljuvliga kuddar!!! Lite mysig med höst på ingång ändå 🙂
  Svar: Ja så härlig stad, rekommenderar verkligen Gdansk! Jag vill dit igen. Kommer snart mera om Gdansk i bloggen 🙂

  1. Ja helt ljuvliga!! Ja det känns mysigt tycker jag med 🙂 Och vad roligt, då ska jag hålla utkik! 🙂

  1. Ja, det går så fort och det är viktigt att allt finns hemma i lager när det väl drar igång 😀 Mystider! Kram

 5. Den här sommaren har verkligen gått fort, alldeles för fort. Och vilken sommar! Helt fantastisk. Det som är skönast nu med lite svalare temperaturer, moln och lite regn är att det går att sova på nätterna. Det är inte lika varmt längre. Skönt 🙂 Kul att det gått bättre än förväntat många dagar i butiken 🙂 Kram

  1. Ja, alldeles för fort!! Sååå varm, önskar bara att jag hade kunnat njuta lite mer 😉 Precis, det är en krispigare luft och det älskar jag! Verkligen, ha en fin helg! 🙂 Kram

 6. Vilka fina bilder från föregående vecka! Du verkar ha det bra, trots mycket jobb men även trevligheter under ledig tid. Kul att läsa att företaget och butiken har gått bra under sommaren.

  (Sent) Svar: Tack för din kommentar!

  Kram

  1. Tack snälla du och ja, det har jag. Nu har jobbet blivit mer hemifrån och det känns lite skönare att kunna styra tiden mer då 🙂 Kram

  1. Ja, det har varit härligt men lite skönare nu när jag äntligen får ta igen mig lite med mer ”ledig” tid. 🙂 Jaaaa, spana in webshopen nuuuuu, ännu mer upplagt!! <3

 7. sommaren är verkligen över häruppe, mörkt på kvällar och nätter, kyligare 🙂 riktigt mysigt 🙂 sv; de går så bra på jobbet faktiskt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *