PÅ MIDSOMMARDAGEN ÖPPNAR VI!

Nu börjar det minst sagt bli pirrigt kan jag lova, för om bara en vecka är det öppningshelg i vår nya butik i Ljugarn! Det är helt galet, vad hände med all tid jag hade för alla förberedelser? Den här veckan har jag suttit och akut-shoppat det sista inför öppningen och sommaren i de båda butikerna eftersom lagret börjat sina då maj visade sig bli en fantastisk försäljningsmånad. Jag hade planerat och gjort alla inköp färdiga första veckan i maj med leverans nu under vecka 23-25, men istället har jag fått i princip dubbla alla leveranser för att kunna fylla ut båda butikerna. Men så roligt ju! Imorgon har jag ytterligare en öppetdag och sedan kommer jag förmodligen tillbringa mån-ons med häng i nya butiken för uppackning av allt som kommer levereras då. I måndags var jag där med fullproppad bil, byggde ett bord, hängde upp de snygga lampskärmarna som redan hade kommit, målade klart det sista och packade upp allt jag hade med mig. Det blir så bra, eller vad tycker ni?!

26 svar på ”PÅ MIDSOMMARDAGEN ÖPPNAR VI!”

  1. Detta är verkligen såååå underbart med öppningen och jag önskar att jag hade tid att komma men kommer tyvärr jobba vännen!! ❤️ Men jag skickar massor med styrka och energi här ifrån! Det kommer bli SÅÅÅÅ BRA!!

    1. JAAAA DET BLEV SÅ BRA VÄNNEN <3 Önskar så att vi kunde ses snart och att du fick se Ljugarnsbutiken!!! SKickar massa kärlek till dig. Saknar dig! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *