PRICKAR AV TO-DO’S

Jag har gått in i den nya veckan full av inspiration. Kanske inte full kraft, men med ett väldigt kreativt mindset och inspo så att det kliar i fingrarna! Känner mig full av ord som ska ut, har med andra ord massor av inlägg som jag både känner och behöver skriva här till bloggen, sen försöker jag att formulera och skapa något wow:igt till 2019, mina nya mål och milstolpar som jag vill uppnå. Känner att jag är på gång, riktigt jävla mycket på gång, och någonstans därinne i magen så känner jag på mig att 2019 ska bli mitt. Jag har en tro och en längtan efter att 2018’s framgångar kommer betala sig då, så vänta bara!

Nu ska jag fortsätta jobba på några skrivgrejer som ska göras och skapa några utkast inför veckans dagar. Sambon är fast på sitt jobb till efter nio ikväll, så jag väntar med middagen ett tag och passar på att pricka av lite to-do’s sålänge. Hoppas ni får en fin kväll vänner.

18 svar på ”PRICKAR AV TO-DO’S”

 1. Så härligt med inspiration fina Du! 🙂
  Jag känner lika, har sån inspo för träningen och livet i allmänhet! 😉
  Hoppas Du får en riktigt Fin kväll vännen<3

  Kramar!!

  1. Ja det känns så skönt att vara kreativ! 😀 Vad kul, heja dig säger jag!! 🙂 Hoppas du får en underbar dag fina du! Kramar!

 2. japp nu haR ja kollat och sett vem du är lik som ja tänkt på en kändis…
  Caterina Scorsone som är med i Grey’s Anatomy 🙂 🙂 Jo så lik har tänkt vem är det vem o nu kom ja på det <3 hi hi <3

  1. Hahah, jaså det tycker du!? 😉 vad kul att du gör det och jag måste kolla igen känner jag 😉 Kram <3

  1. Ja, det känns så himla härligt och idag ska jag äntligen ägna dagen åt att få ut min inspiration! ÅHHH tack bästa duu, ja nu jävlar!!! <3

 3. Låter hur härligt som helst! Ska bli spännande att läsa allt du har tänkt dela 🙂 Jag har också samma känsla för 2019 och det känns helt underbart! <3

  1. Vad kul att du tycker det, hoppas du gillar bloggens innehåll framöver 🙂 Vad härligt, peppen!! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *