SNAPSHOTS FROM WEEK 48

En vecka som blev knökfull på schemat, både av jobb men också av trevligheter som tjejkvällar och goda middagar, så jag har minsann haft balans av båda delarna. Veckan började lite svettigt med mycket beställningar som skulle skickas, inslagning och leverans av sista julkalendrarna (hallelujah vad skönt), nya varor som skulle packas upp och göras plats för i butiken. Onsdagskvällen var det tjejkväll med powerwalk i innerstan och sopp-middag, torsdagskvällen spenderade jag och sambon hos mina föräldrar med att göra och käka sushi och på lördagkvällen var jag iväg för att fira min bästa vän med ett gäng tjejer på stan. Två av dagarna har jag även hunnit jobba på TS, träningen har gått bra trots snålblåst flera dagar, sen höll jag butiken öppen både lördag och söndag som vanligt, packade ännu mer och förberedde för några leveranser som ska hämtas närmare jul. Vi har dessutom fått hem vårt nya matbord (så snyggt!) som jag ska återkomma till i ett inlägg i veckan och jag har slagit ytterligare ett enormt säljmål inom min företagskarriär. Och igårkväll fick jag och sambon äntligen lite ro tillsammans och spenderade kvällen med att skåla i bubbel, fira oss och våra fem år, äta charkisar, han skämde bort mig med en underbar varmrätt och godisskålen kom fram efter maten. Vi såg två filmer och bara hängde ihop i soffan mellan tuggor, mat , pussar och skratt, så himla mysigt! Och hörrni, det har hunnit bli december, första advent och vi har den allra mysigaste tiden framför oss nu.

 

24 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 48”

 1. Så spännande och mysigt det låter! Så kul att du hunnit med tjejmiddag och träffa vännerna också, sånt ger så mycket<3
  Hoppas DU har en Fin kväll! 🙂

  Stora Kramar!

  1. Ja, det var en härlig vecka 🙂 Så viktigt med umgänge <3 Njut av veckan vännen!! 🙂 Kramar

 2. vilka charkisar brukar ni ha ? olika sknikor o sånt där ? Dålig på sånt

  va kul det gick bra på jul skyltningen .. mysigt at fira lite ihop oxå sånt överväger allt såklart

  1. Det är lite olika men parma, lufttorkad skinka, italienska och spanska salami/korvar och lite sånt vi hittar i vanligaste matbutikerna 🙂 Sååå gott!

 3. Låter verkligen som en bra balans mellan jobb, fritid och umgås med vänner. Och så skönt att du hunnit skicka iväg alla julkalender, tror många är glad som köpt den. Jag är dunder nöjd och har hålla mig med att öppna ett paket varje dag! Haha. Underbar vecka och hoppas denna vecka blir lika bra och du snart kommer jag hem. Bara drygt två veckor kvar!! <3

  Ps. Har tänkt länge på det men aldrig kommit på att skriva detta. Men svara du något viktigt på mina kommentarer så ser jag inte det eftersom jag sällan går in och kollar svaren. Haha, så om det är något så kan du ju alltid höra av dig! <333 PUSS

  1. Ja det var en härlig vecka! 🙂 Sååå skönt att de är utskickade allihop och jag hoppas att alla är glada och nöjda! 🙂 Vad bra att du är det och jag är så tacksam för att du har köpt en, så kul med paket ju!! JAAAAA, fan vilken vinkväll vi ska ha när du kommer hem!!! <3

   Hahah, fattar inte ens varför jag svarar eftersom du inte läser svaren 😉 Men det är bra, jag ringer eller smsar när jag kommer att det är viktiga svar, haha! PUSSS <333

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *