DREAMS EGETFÖRETAG EVERYDAY GOTLAND INTERIOR NEW IN STYLEMOOD

SNAPSHOTS FROM WEEEK 39

Förutom att jag jagade på en försenad leverans så var vecka 39 väldigt fin och det känns som om jag hann med så mycket. Slog in en massa paket till julkalender, spenderade två tillfällen ute i skogen och plockade kantareller, packade varor, bytte skepnad i butiken och packade upp massa nytt, hade min fina kusin på torsdagsmiddag, sov en natt ute i Västis, tränade, var på 90-årskalas för min farmor, blev återförsäljare för den nylanserade boxen A piece of Gotland, fick påfyllning med varor från Prima Gård, var på söndagskalas hos kusinerna, pussade en massa på min karl, hängde på stan och fikade med mamma, började se en ny serie, pratade nästan två timmar i telefon med Beatrice och lanserade årets julsortiment. Hade även en lördag med många trevliga kundbesök, genomförde flera samarbeten och de första julgrejerna (bortsett från julkalender) har redan sålts, packats och skickats iväg. Nu har jag en intensiv vecka med varuplock, packningar, färdigställande av de första julkalendrarna, den försenade ERNST-leveransen kommer äntligen, moster och jag ska ha vår årliga business-date, butiken är öppen på lördag, jag ska stå med i butiken med mina produkter på fredag när Visby Färgcenter’s firar 50 år, hänga med mamma på stan och lagret ska rensas bland annat. Det är mycket nu och nästa vecka börjar jag jobba två dagar i veckan!

(23) Comments

 1. Vad är det för serie du börjat se? 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   Orange is the new black, hahah jag är så efter men nu så!! 😉

 2. Åh älskar sista bilden, så fint 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   Åh tack snälla du 🙂

 3. Såå mycket Du hunnit med! 😉
  Kul Du hann med mammatid också<3

  Ha en fin dag ,) Kramar

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja, veckorna är fullproppade såhär års och mycket jobb 🙂 Men skönt med lite annan tid också <3 Kram på dig!

 4. Mycket som hänt i veckan! Hoppas att denna blir super 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja, alltid full fart! Det hoppas jag med 🙂

 5. sv: vad kul att du tkr det 😀

  åh härliga bilder 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla du 😀

 6. så fina bilder. nu blev jag ju sugen på svamp bara för att jag såg trattisarna på bilden! *.* haha!!

  sv; haha ja men eller hur? en gång vill man åtminstone resa i första klass. man kan ju alltid drömma om det ;P

  sorry för supersent svar vännen. men jag vet att du alltid har förståelse för mian sena svar som blir emellan åt <3

  jag är lite för feg för att uppleva min dröm. då måste jag först och främst plugga till frisör. och jag vet inte om jag orkar plugga. sen så handlar det om så mycket pengar också så. men ja, samtidigt så måste man ju våga chansa här i livet också 😛

  jag längtar så mycket till jul nu så att igår efter jobbet så handlade jag hem både julmust och juleskum. julmusten har jag öppnat men juleskummet har jag inte rört än. köpte både original och årets smak som är kola. dom tror jag kan vara goda 🙂 hoppas att allt är bra med dig och att du har en härlig vecka 🙂 kramar <3

 7. Åh vad mysigt med kalas, alltså längtar så tills julen nu när du nämnde adventskalendern <3

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja verkligen och det gör jag med, snart är den här <3

 8. så kul med julgrejer!

  1. Johanna Utterberg says:

   Eller hur, så kul att vi närmar oss mystider! 🙂

 9. Härligt att du har haft en bra vecka!

  1. Johanna Utterberg says:

   Det har jag verkligen 🙂

 10. Det lät verkligen som en toppenvecka 🙂 Och fina bilder med. Hoppas denna nya veckan också blir bra, oktober och allt 🙂 kram

  1. Johanna Utterberg says:

   Det var det verkligen 🙂 Tack snälla och ja, oktober redan!! 😀 Kram

 11. åh alltså ja gillar de där underläggen med kulor som ja säger så snygga o grått me blivit lite favvo färg
  må så gott raring kram

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja de är såååå snygga!! 🙂 Ha en fin fredag imorgon! Kram på dig

 12. Låter så himla mysigt att vara ute och plocka kantareller 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Det är verkligen så rogivande! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *